Back to All Events

Hengähdyshetkiä©-retriitti / Teemana meditaatio ja mielenhallinta / Mia Jokiniva


JOS TAHDOT KURKATA HUONEKUVAT, KLIKKAA TÄSTÄ

Hengähdyshetkiä©-retriitti / Teemana meditaatio ja mielenhallinta

MILLOIN? PE-SU 08.-10.09.2023

MITÄ? Hengähdyshetkiä©-retriitit ovat täsmäiskumaista "luomuhoitoa" stressiin. Opit inspiroivilla luennoilla stressinhallintaan ja rentoutumiseen liittyvästä kehon fysiologiasta, mielenhallinnasta, meditaatiosta, erilaisista palautumisharjoitteista sekä omien tunteiden johtamisen merkityksestä osana stressinhallintaa. Kokeilet käytännössä erilaisia hengitys- meditaatio- ja kehonhuoltotekniikoita, jotka saavat askelet hyvinvointiin tuntumaan helpoilta. Lähdet kotiin levollisen mielen, vahvistuneen itsetuntemuksen ja latautuneiden voimien kanssa.

KENELLE? Villa Mandalan Hengähdyshetkiä©-ohjelma on tarkoitettu ihan tavalliselle ihmiselle. Sinulle, joka haluat hetken hengähtää. Sinulle, jonka mittari alkaa täyttyä. Sinulle, joka tunnet joutuneesi liian tiukkaan työ- tai perhe-elämän puristukseen. Sinulle, jonka voimat ehtyvät elämänkriisissä. Ja Sinulle, joka haluat kaukaa viisaasti ehkäistä väsymisen. Tervetuloa rentoutumaan.



HENGÄHDYSHETKIÄ©-retriitit tarjoavat

  • täsmäiskumaista "luomuhoitoa" stressiin

  • laadukkaita luentoja Suomen johtavilta stressinhallinnan asiantuntijoilta

  • monipuolisia harjoituksia mielen ja kehon stressin lievittämiseen rentoutus- ja hengitystekniikoiden, kehonhuollon, helpon asento- ja keskittymisharjoituksien sekä meditaation tekniikoin

  • stressaantunutta kehoa tukevan ravitsemuksen maukkaiden herkkuruokien muodossa

  • majoituksen valitsemastasi huoneesta boutique-hotellissamme ja perinteisen kartanosaunan toisen päivän iltana.

  • tilaisuuden päästää irti omasta arjesta, katkaista kiire, digidetoxata, nukkua, rentoutua, ulkoilla luonnossa tai vaan tuijotella horisonttiin, jos siltä tuntuu.

Irrota piuhat ja liity rentoon joukkoomme. Retriitin opettajana toimii Mia Jokiniva. Voit tutustua teemaan jo etukäteen myös Mian kirjojen avulla: Hengähdyshetkiä, Vapaudu stressistä sekä Stressin luomuhoito.

MEDITAATIO-RETRIITIN OHJELMA

Perjantai

17.00-17.30 Saapuminen & huoneisiin asettuminen
17.30-18.00 Retriitin avaustilaisuus
18.00-20.00. Hengähdyshetkiä - kehon- ja mielenhuoltoharjoitus ja iltameditaatio / Mia Jokiniva
20.00-21.00. Kartanon illallinen

Lauantai

7.45-9.15 Aamuinen alkuun hieman liikettä sisältävä ja sitten meditointiin keskittyvä Hengähdyshetkiä-harjoitus / Mia Jokiniva
9.15-10.15. Kartanon aamiainen
10.30-12.00. LUENTO: Meditaatio stressinhallinnan työkaluna / Mia Jokiniva

12.00.-13.00  Aikaa levolle, ulkoilulle ja omannäköiselle rentoutumiselle
13.00-14.00 Kartanon lounas 
14.00-14.45 Omaa aikaa rentoutua, lueskella ja ulkoilla
14.45-16.00 Hengähdyshetkiä-meditaatio

16.00-17.30 Omaa aikaa rentoutua, kirjoittaa, lueskella tai nauttia ulkoilusta
17.30-19.00 Illan Hengähdyshetkiä-harjoitus restoratiivisen kehonhuollon tekniikoin.
19.00-20.00 Kartanon illallinen
20.00-22.00 Kartanosauna ja palju

Sunnuntai

7.45-9.15 Aamuinen liikettä ja meditaatiota sisältävä Hengähdyshetkiä-harjoitus / Mia Jokiniva
9.15-10.15. Kartanon aamiainen
10.30-12.00. LUENTO: Mitä meditaatio on? Perinteisen ja modernin meditaation tausta, kehitys ja pyrkimykset / / Mia Jokiniva
12.00-13.00 Aikaa ulkoilulle
13.00-14.15 Kartanon lounas
15.15-16.30. HENGÄHDYSHETKIÄ – Meditaatio REMIX. Erilaisia meditaatiotekniikoita sekä palauttavia kehollisia harjoituksia. Retriitin päätöstilaisuus

VILLA MANDALA on boutique-hotelli ja retriittikeskus. Osallistumismaksu sisältää yhden hengen osalta 2,5 kurssipäivää täysihoidolla; päivittäiset ruokailut (runsas kartanoaamiainen, ravitseva lounas sekä monipuolinen illallinen), majoittumisen 2-4 hengen Stress free area -huoneissa, sisältöpalvelut, kartanosaunan ja rentouttavan paljun yhtenä iltana.

Majoittuminen tapahtuu viihtyisissä 2-4 hengen huoneissa, joista jokainen on oma uniikki, harmoninen kokonaisuutensa hyvää unta ja palautumista palvelevine sisustuksineen. Jokaisessa huoneessa on oma terassi tai parveke suoraan maalaismaisemaan. Huomioithan, että emme voi välttämättä huomioida kaikkia huonetoiveita. Varaus on aina henkilökohtainen ja peruutusehdot sitovat varaajaa.

Retriitti aloitetaan majoittumisella 1. päivänä kello 17.00, ohjelma alkaa 17.30 ja päätetään viimeisenä päivänä kello 15.00/16.30. Ensimmäisenä iltana päivällinen tarjoillaan klo 20.00 mennessä..

PS. Keittiömme pystyy huomioimaan ruoka-aineallergiat ja gluteenittoman ja laktoosittoman ruokavalion, mutta koska VM:n kasvispohjaisessa ruokailussa käytetään paljon eri tavoin valmistettuja juureksia, perunaa, riisiä ja papukasvejakin, harmi kyllä kokkimme resurssit EIVÄT riitä ruokailujen yhteydessä sellaisten erityisannoksien ja -toiveiden kuin ayurveda, fodmap, paleo, atkins, montignac jne. huomiointiin.

TEE HUONEVARAUKSESI TÄSTÄ

Kun kyseinen huone on täyttynyt, et voi tehdä enää varausta. Jos pääset tekemään varausta ja maksua, on huoneessa yhä Sinulle tilaa. Tervetuloa kylään!