KERRANKIN

LOMALLE 

PALAUTUMINEN 

JO KÄYNNISSÄ!

KESKITY LOMALLA 

LOMAILUUN.

21 PÄIVÄN

VERKKOVALMENNUS PALAUTUMISEEN JA STRESSINHALLINTAAN

seuraavaksi joulukuussa 2019

Alkaako "stressireppusi" täyttyä ja askel painaa, mutta lomaan on vielä pitkä aika? Haluaisitko kerrankin kulkea joululomalle niin, että olet täysissä voimissasi läsnä? Niin, että energiaa riittää juhliinkin ilman, että pakkojuhlaa tarvitsee taistella läpi puolikoomassa työstressistä? Niin, että lomalla voit keskittyä siihen itseensä; lomasta nauttimiseen?

Joulukuussa starttaa jälleen Villa Mandalan 21 päivän huippusuosittu stressinhallinnan verkkovalmennus Hengähdyshetkiä®. Tällä kurssilla olet maamme stressinhallinnan ykkösosaajien huomissa. Kätevä digitaalinen alusta takaa, että voit suitsia stressin juuri, kun sitä eniten haluat, tismalleen siellä missä tahdot. Kurssin harjoitukset ovat katsottavissa vielä kurssin jälkeekin. Jotkin harjoituksista saat ikiomaksi.

Hengähdyshetkiä-ohjelman 21 päivän verkkoversio on täsmäiskumaista "luomuhoitoa" stressiin. Opit KURSSILLA:

 • stressinhallintaan ja rentoutumiseen liittyvästä kehon fysiologiasta

 • stressiin auttavista palautumistekniikoista

 • stressaantuneen keho-mielelle sopivasta ravitsemuksesta

 • yleisimmistä toimintamalleista stressissä

 • hyvästä unesta 

 • siitä, mikä on mielen ja ajatuksien voima stressireaktiossa.

 • saat harjoituksien kertausaikaa uuteen vuoteen saakka.  

Rentoutus- ja hengitysterapian, joogan, coachingin, mindfulnessin ja kehonhuollon tekniikat saavat askelet hyvinvointiin tuntumaan helpoilta. Päätät kurssin levollisen mielen, vahvistuneen itsetuntemuksen ja latautuneiden voimien kanssa.

Klikkaa itsesi mukaan valmennukseen ja aloita kesälomasi kerrankin kepein mielin: 

 

 TARTU TAIKAAN TÄSTÄ:


MITÄ SAAT 65 eurolla?

Koko kurssi maksaa vain 65€, ja saat kaiken tämän

 • Useita Mia Jokinivan 15-20 minuutin videoluentoja stressinhallinnasta.

 • Päivittäin vaihtuvat sisältöteemat palautumisesta.

 • 21 erilaista keskittymis- ja meditaatio- ja hengitysharjoitusta, joista osa on omaksi ladattavia. Jokainen harjoitus kestää noin 15 min.

 • Kuusi erilaista 5-15 min. videoharjoitusta yinjoogasta, restoratiivisesta joogasta – ja kokeilet detox-joogaakin.

 • Ohjeet oman stressinhallintaohjelman koostamiseen.

 • Testejä ja arviointikeinoja siihen, mistä tiedät, milloin positiivinen stressi on muuttumassa negatiiviseksi.

 • Mikä tärkeintä, et jää oman onnesi nojaan, vaan saat valmentajan ja valmennusyhteisön jakamattoman tuen.

 • Saat myös JOKA PÄIVÄ meiltä uuden sähköpostin ja lyhyen harjoituksen, joka motivoi sinua pysymään palautumisen tiellä toivomallasi tavalla.

 • Kurssin harjoitukset katsottavissa kurssin jälkeenkin. Jotkin harjoituksista saat ikiomaksi.

Harjoituksia voit hyödyntää myös valmennuksen jälkeen. Saat siis mahtavia työkaluja stressinhallintaan koko loppuelämän ajaksi. Nyt on viimeistään aika tarttua tilaisuuteen ja klikata itsensä mukaan:


KUKA VALMENTAA?

Olet hyvissä huomissa, valmentajasi on Suomen ensimmäisen stressinhallintaan erikoistuneen asiantuntijayrityksen, Villa Mandalan perustaja. Mia on myös VM:n sisältöjohtaja ja pääkouluttaja, jolla on muun työnsä ohella 20 vuoden jooga- ja meditaatio-opettajakokemus. Hän on erikoistunut stressinhallintaan 8 vuotta sitten ja viimeiset 7 vuotta Mia on kouluttanut, valmentanut ja luennoinut aiheesta päätyökseen.

Hengähdyshetkiä-tuoteperheen ohjelmia koostaessaan Mia on työskennellyt useiden lääkärien ja fysioterapeuttien kanssa, ja nyt mukana olevia Mian kehittämiä harjoituksia on testattu asiakkaiden parissa tauotta 8 vuoden ajan. Olemme valinneet mukaan parhaat palat. Tervetuloa mukaan tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. 

Mian stressinhallinnan valmennuksien asiakkaana on vuosien mittaan ollut valtava määrä yrityksiä: Accenture, Castren & Snellman, Danske Bank, Gummerus, Ekonominaiset, Fazer, Finavia, Finnair, Fortum, Liikenne- ja viestintäministeriö, Hartwall, Lumene, KELA, Kesko, KONE, Krogerus & co, Neste, Nordea, Nokia, Marimekko, Metsähallitus, MTV3, Posti, Sanoma Oy, Sek & Grey, Suomen Kansallisooppera, Suomen Kansallisteatteri, Suomen Messut, OP Group, Puolustusministeriö, Rettig Group, SOK, Svenska Kulturfonden, Stora Enso, Tieto, Ulkoasiainministeriö, UPM, Valmet, Vaisala, Veikkaus, PWC, YLE, Warner Music ja monet, monet muut.

ASIAKASPALAUTETTA

21 päivän verkkovalmennuksista alla

palautepleitti2.jpeg
palautepleitti3.jpeg
palautepleitti6.jpeg