Villa Mandala järjestää seuraavia joogaopettajakoulutuksia:

 1. JOOGAOPETTAJAN PERUSKOULUTUS (250H) 

  Lisätiedot alapuolelta


2. JOOGAOPETTAJAN JATKOKOULUTUS (350H, eli 250h+350h =600H)


3. yinjoogan opettajakoulutus (45–50h)


250h opettajakoulutus

Villa Mandala järjestää joogaopettajan tutkintoon tähtääviä 250 tunnin joogaopettajan peruskoulutuksia ja peruskoulutuksen päälle opiskeltavia 350h (600h) joogaopettajien jatkokoulutuksia ja yinjoogan opettajien jatkokoulutuksia. Voit lukea alta lisää peruskoulutuksesta sekä katsoa videoita, joissa näet opetustyyliämme sekä kuulet oppilaidemme ajatuksia koulutuksistamme. Löydät muut koulutusohjelmat yläpuolelta Joogaopettajaksi-valikon alta.


 
 
Kouluttajien tapa opettaa pitää mielenkiinnon yllä ja rohkaisee esittämään kysymyksiä ja kyseenalaistamaan. Koskaan ei ollut sellainen olo, etteikö jotain kehtaisi kysyä tai kommentoida.

Koulutus oli vaativa ja moduulit olivat täynnä asiaa. Mutta varsinkin Villa Mandalassa vietetyt moduulit olivat tietyllä tavalla minilomia: miten luksusta majoittua viiden tähden resortissa ja syödä navan täydeltä huippukokkien tekemää ruokaa. Iso kiitos koko Villan henkilökunnalle siitä, että piditte meistä niin hyvää huolta.
— R.K.
_95A7862.jpg
_95A5362.jpg
_95A3778.jpg
_95A3869.jpg
_95A2100.jpg
Ehdottomasti paras koulutus, jonka olen käynyt. Lämmin, vahva suositus. Villa Mandalan ja koko paikan energia ihmisineen jotain käsittämättömän kaunista ja upeaa.
— Janina Suuronen
Puhuttiin monen kanssa aamupalalla, että koko elämä on muuttunut koulutuksen aikana, ja varmasti loppuelämäksi. Tämä on vaikuttanut omaan suhtautumiseen työhön, ihmissuhteisiin, ihan kaikkeen. Mulle ainakin on tästedes aika ennen VM:n joogaopettajakoulutusta ja aika sen jälkeen.
— Valmistunut vuosimallia 2018
_N2A4501.JPG
_95A2027.jpg
_95A8119.jpg

milloin koulutus pidetään? (2019–2020 sold-out)

RYHMÄ 2020-21 (HAKU AUKI nyt)

 • 4.6–7.6.2020 (aloitus to klo 10.00)

 • 17.7–19.7.2020 (aloitus pe klo 6.30, olet tervetullut majoittumaan to-iltana klo 20.00->)

 • 4.9–6.9.2020 (aloitus pe klo 10.00)

 • 31.10–1.11.2020 (aloitus la klo 6.30, olet tervetullut majoittumaan pe-iltana)

 • 7.1–10.1.2021(aloitus to klo 10.00)

 • 4.3–7.3.2021 (aloitus to 4.3.2021 klo 17.00)

 Joka koulutussunnuntai päättyy klo 17.00.

mikä 250h opettajakoulutus on?

250h-koulutus on Villa Mandalan joogaopettajakoulutus, jossa joogaa opiskellaan 250 tunnin ajan laatimamme curriculumin sisällä. Erikoisosaamisemme on joogaterapian (fysioterapiasta vaikutteita ottava asana- ja pranayamatyöskentely) ja joogafilosofian saralla. Lähikoulutusjaksojen lisäksi opiskelija tekee tiivistä omaharjoittelua koko koulutusvuoden ajan. Opetussisällöt ovat keväästä 2019 eteenpäin laajennettuja niistä sisällöistä, joita olemme opettaneet vuosien ajan 200 lähituntia sisältäneessä RYT200-koulutuksessamme.

Villa Mandala ei opeta enää vuodesta 2019 alkaen RYT200-koulutuksia, jotka pohjaavat yhdysvaltalaisen Yoga Alliancen myöntämään sertifikaattiin. Tämä siksi, että laadimme joka tapauksessa itse koko koulutussisällön ja kaikki materiaalit, joita opetamme. Tähänkin saakka Yoga Alliance on tarjonnut koulutukseen vain nimikkeen RYT ja mahdollisuuden rekisteröityä koulutuksen jälkeen USA:n hallinnoimaan kansainväliseen joogaopettajaportaaliin (RYT = Registered Yoga Teacher). Olemme kuitenkin huomanneet, että kuluneiden vuosien aikana meillä kouluttautuneista opettajista vain n. 5% lopulta rekisteröityy tuonne portaaliin (jonka vuosimaksut ovat sekä koulutustaholle että yksittäisille opettajille melko korkeat), joten se on alkanut tuntua tarpeettomalta lisältä koulutuksemme nimessä.

Toinen tärkeä syy siihen, ettemme jatka enää RYT200-kouluttajina vaan omalla 250h-koulutuksellamme, on se, että Yoga Alliance ei salli enää koulutuksissaan opetettavan joogaterapiaa. Koska juuri joogaterapia on kaikkien Villa Mandalan koulutuksessa opettavien opettajien paljon kysytty erikoisosaamisen alue, haluamme tarjota sitä jatkossa osana koulutuskokonaisuuttamme. Koulutuksemme hinta säilyy lisäsisällöistä huolimatta ennallaan.

Opiskelu tapahtuu lähiopetuksena oman ryhmän kanssa moduuleissa, jotka pidetään joogaan suunnitellussa kauniissa Villa Mandalan retriittikeskuksessa Loviisassa.

mitä opiT koulutuksessa?

Me olemme panostaneet laaja-alaiseen ihmiskehon anatomiseen ja fysiologiseen ymmärrykseen osana harjoittelua, jotta jooga tukisi holistista hyvinvointia tämän päivän arjessa eikä muuttuisi pelkäksi kehoa (ja mieltä) pakottavaksi puskemiseksi. Koulutuksemme on kuitenkin ensisijaisesti asanaopettajan koulutus, eikä esimerkiksi meditaatio-opettajan koulutus, joten se edellyttää omistaututta omaharjoittelua ja hyvää fyysistä kuntoa opiskelijalta. Harjoitukset voivat olla ajoittain vaativia – vaikka toki ilon kautta – valmistuthan uuteen ammattiin!

Jooga on tietysti muutakin kuin asanaa. Jokainen opiskelijamme saa laajat perustiedot joogafilosofiasta ja sen kirjallisista perusteoksista. Perehdymme paitsi joogateksteihin ja niiden maailmankuvaan, myös joogisen etiikan perusteisiin, pranayamaan sekä erilaisiin keskittymis- ja tarkkaavaisuusharjoituksiin, jotka tukevat joogin kykyä meditaatiotreeniin myöhemmin. Tutkimme sitä, mikä on filosofisista kantimista katsellen joogan päämäärä, ja pyrimme vastaamaan usealla tavalla kysymykseen siitä, "mitä jooga on".

Käymme läpi monipuolisesti myös hathajoogan ja muiden joogatyylien kehittymisen historiaa. Joogan historiallisen viitekehyksen ja erilaisten joogamuotojen ja lajien ymmärtäminen antaa mahdollisuuden tarkastella joogaa ja joogaharjoittelua avarakatseisesti, riittävästä perspektiivistä - ja myös toisinaan itsekriittisesti. Haluamme antaa lisäksi työkaluja siihen, kuinka kohdata professionaalisti psyykkisesti ja fyysisesti erilaisia ihmisiä, jotka saapuvat erilaisine tarpeineen joogatunneille. Jokaisella oppilaalla on oikeus tulla kohdatuksi turvallisessa ympäristössä, jossa opettajan tehtävä ei ole loistaa tai olla kumartelun kohde, vaan jossa opettaja on palvelemassa ammattitaidollaan ja osaamisellaan oppilastaan tämän yksilöllisellä joogatiellä eteenpäin.

Manuaalimme on kiitetty ja kattava myös jooga-anatomian ja fysiologian perusopuksena - toiminnallinen jooga-anatomia kun on aivan muuta kuin se, missä mitkäkin lihakset sijaitsevat ja millainen latinankielinen nimi milläkin luulla on. 

Koulutuksissamme on vuosien mittaan opiskellut kymmeniä fysioterapeutteja, useita osteopaatteja, toimintaterapeutteja ja lääkäreitä - ja heidän kiitoksensa koulutuksemme anatomisen ja fysioterapeuttisen osaamisen tasosta on saanut meidät uskomaan siihen, että monialaiseen tutkimukseen nojaava jooga-asanan ja hengitysharjoituksien opetustyylimme tarjoaa tärkeän lisän suomalaisen joogaopetuksen kenttään. Pyrimme kehittämään ja laajentamaan asiantuntijoidemme osaamista jatkuvasti ja antamaan edelleen nämä työkalut myös sinun käyttöösi opiskelijana

millaista asiakaspalautetta olette saaneet?

VM:n koulutuksissa painopisteemme on kansainväliseen nykytutkimukseen nojaavassa, joogakentällä uudenlaisessa tavassa opettaa asanalinjausta ja anatomiaa. Emme hae enää traditionaalien joogatyylien tapaan yhtä muotoa, "oikeaa kaikille käyvää linjausta", "oikeaa ja väärää" tai ylipäänsä katso anatomiaa muuttumattomana asiakokonaisuutena. Sen sijaan tarkastelemme jatkuvasti kehoa, asentoja ja joogaa applied anatomyn eli toiminnallisen liikkeen anatomian kautta. Fysioterapeuttinen ja lääketieteellinen, sovellettava tieto on asanan rakentamisen lähtökohtana, aina yksilöllisesti asiakkaan kanssa.

Samaan aikaan tarjoamme laajahkon kattauksen akateemisen tutkimuksen pohjalta esitettyä joogan historiaa, joogafilosofiaa ja vanhojen tekstien tulkintoihin nojaavaa ns. perinteisen joogafilosofian opiskelua. Juuri tästä akateemisen nykytutkimuksen ja tradition syvän tiedon kunnioittamisen yhdistämisestä syntyy kombinaatio, jossa jokainen opettajaopiskelija pääsee itsekin pohtimaan sitä, mitä ymmärtää, mitä allekirjoittaa, mihin uskoo ja mitä haluaa tutkia lisää. Tämän avoimen tilan antaminen on ollut meille tärkeää, siksi opetuksemme ei nojaa mihinkään tiettyyn yhteen traditioon, tekemisen tyyliin tai gurulinjaan.

Olemme keränneet alle muutamia viime vuosien spontaaneja palautteita meiltä valmistuneilta opettajilta.

Sain koulutuksesta erittäin vahvan osaamisen myös anatomiseen opettamiseen, vaikka olen ammatiltani mm. fysioterapeutti ja tehnyt vuosia töitä alalla, silti sain paljon mietittävää ja annettavaa oppilailleni. Mia sai minut kiinnostumaan myös joogafilosofiasta joten iso hatunnosto myös siitä! Villa Mandalan koulutustaso on erittäin hyvä.
— SEIJA KOSKELA

"Villa Mandalaan oli aina kiva tulla. Oli huojentavaa, kun tiesi, että kaikki sujuu hienosti ja asiallisesti. Kiitos siis hienoista järjestelyistä. Ryhmämme oli lämmin, iloinen, hauska ja kannustava eikä ikinä tullut sellaista tunnetta, etten kehtaisi liittyä joukkoon tai avata suutani. Minulla on nyt monta uutta ystävää, ja uskon, että pidämme toisiimme yhteyttä. Yhtä ainutta kertaa en myöskään kuullut kenenkään puhuvan pahaa kenestäkään tai mistään, en kertaakaan. Sain aina muilta tukea ja kannustusta, se oli aivan ihmeellistä. Ja kun joutui sille epämukavuusalueelle, se myös osoitti, että kas, niitä tarvittavia voimavaroja sitten löytyykin! Se on hieno ja palkitseva tunne."

-Iris Nyholm-

Mian joogaopetuksessa olen jättänyt kaikki epävarmuuden tunteet pois oman fysiikkani rajoitteista, luotan täysin hänen opetukseensa ja ammattitaitoonsa ja olen löytänyt ihan uuden syvyyden joogan filosofiasta. 

Leikkaussalisairaanhoitajana tunnen anatomian hyvin ja on mahtavaa, kun Mia on niin taitava anatomian ja fysiikan opetuksessa ja tuntemuksessa. Siitä se turvallisuuden tunne syntyykin; voin luottaa Miaan. Tärkein oppini häneltä onkin yksilöllisyyden huomioiminen; erilaisten kehojen mahdollisuudet ja rajoitukset on otettava huomioon.
— REETTA KARHU

"Haluan kiittää isosti joogaopettajakoulutuksesta. Olen tässä nyt säännöllisesti valmistumisen jälkeen ohjannut tunteja sekä joogakouluilla, omissa joogaryhmissä, säännöllisinä yritystunteina ja yksityistunteina. Ja tällä hetkellä tunteja on 10 kpl per viikko. 

Olen vuoden aikana tarkkaillut omaa kehittymistäni ja kaikki tieto, jota sain teidän koulutuksesta on ollut ihan äärimmäisen tärkeää kehitykselleni. Vaikka aloitin "tyhjästä" , ilman mitään ohjaustaustaa, oli mulla varma tunne tuntien vetämisessä alusta alkaen. Kuitenkin suuri muutos edellisiin hommiini. Nyt on ihan huikeaa, kun saan itse rakentaa päiväni juuri sellaiseksi kuin hyvältä tuntuu. 

Vaikka tuntien suunnitteluun meneekin aikaa, mutta se on erittäin mielekästä. Oppilaat pitävät kovasti tyylistäni opettaa joogaa ja kiittävät täsmällisyyttä ja lempeyttä. Ja varsinkin aloittelijat ovat kiittäneet siitä ettei tunneillani tarvi jännittää ja sinne voi tulla täysin omana itsenään.

Juurikin tämä täsmällisyys, joka erityisesti oli mielessäni koulutuksessa jo, on se juttu. Täsmällisyys kaikessa, ne pienimmätkin koulutuksen jutut ja neuvot olivat niin tärkeitä. Ja monasti jos on tullut joku tilanne vastaan joogasalilla (muu kuin asanalinjaus) niin mieleeni on palautunut opetukset koulutuksesta. Joka tunti opin itsestäni uutta ja oon oppinut kuinka kaikki vaikuttaa kaikkeen siellä tunnilla. 

Koulutuksesta jäi siis niin hyvä olo itselle, että varmuus opettamiseen huokuu ulospäinkin tietysti. Niin kokonaisvaltainen ja huikea oli koulutus, että monta kertaa olen mielessäni tunnin jälkeen lähettänyt universumille kiitoksen, että valitsin juuri teidän koulutuksen. Kiitos kiitos kiitos."

-Sirpa Riekkola-

Valitsin koulutuksen anatomiapainotteisuuden takia enkä joutunut pettymään. Kaikki VM:n opettajat ovat todella sisällä jooga-anatomiassa ja he myös osasivat opettaa meitä havainnollisesti ja käytännön läheisesti. Tämän lisäksi Mian joogafilosofiaosaamisen laajuus ja syvyys yllätti ja se toi mielenkiintoisen lisän vahvan jooga-anatomiaopetuksen kylkeen.

 Vaikea sanoa, mitä voisi parantaa. Villa Mandalan puitteet ovat täydelliset, opettajakolmikko on huippuosaava ja koulutuksen sisältö vastasi minun tarpeitani. Koulutus on kalliimpi kuin moni muu vastaava koulutus Suomessa, mutta ehdottomasti jokaisen maksetun euron arvoinen! 

Koen VM:n korkeatasoisen koulutuksen ansiosta olevani hyvässä asemassa tässä ‘kovenevassa joogaopemarkkinassa’. Kiitos.
— PÄIVI KORTENIEMI

"Mia on opettaja erityisen tarkka turvallisuudesta ja rento yleisen ilmapiirin kanssa. Hyväksyntä on läsnä vahvasti hänen kaikessa tekemisessä. Kuitenkin hän on myös vaativa, etenkin opettajakoulutuksessa. Asiat tulee tehdä sovitusti ja oikein. Oikein sana on mielestäni helposti harhaanjohtava ja tarkoittaa toisille sitä, että joku jooga on oikeaa ja joku toinen väärää. Tästä ei ole kyse missään Mian toiminnassa. Oikein on lähinnä teknisesti, turvallisuuteen liittyen. Mia kannustaa jokaista omalla tasollaan.

Opettajana Mia on kokenut ja todella vahva ammattilainen, tällöin ominaisuuksia löytyy paljon. Tietoa joogasta ja ihmisestä löytyy valtava määrä, sekä asioiden monien puolien näkeminen on myös Mian vahvuus. Hänellä on kokemusta niin joogamaailmasta kuin liikuntakeskusmaailmasta, tämä luo omanlaista uskottavuutta tuottaa opettajakoulutusta, koska hän pystyy tunnistamaan kahden maailman haasteet ja mahdollisuudet.

Muihin opettajiin verrattuna Mia on omaa luokkaansa. Tekninen, anatominen ja samalla filosofinen opettaminen yhdistyy käsittämättömän hienolla tavalla. Valitettavan vähän suomessa joogaopettajilla on tietoa ihmisen anatomiasta ja fysiologiasta, tehdään vain tradition mukaan, eikä osata ottaa huomioon mitä länsimainen ihminen todella pystyy tekemään ja mitä kenenkin kannattaa tehdä. Ja näin on moni rikkonut itsensä joogatunnilla. Ja vaikka Mian opettaminen on teknisesti todella  vahvaa, se ei poista sitä tosiasiaa, että joogan henkisyyys ja traditiot ovat vahvasti mukana. Todella monisäikeistä ammattitaitoa." 

- susanna toropainen -

Erityisesti tarvitsin joogaopettajakoulutuksesta anatomiaosaamista, koska minulla ei ollut aiempia tietoja tai opintoja anatomiasta. Anatomian opetus ylitti odotukseni. Lisäksi joogan historia ja filosofia tempaisivat mukaansa. Sain perusteellisen valmennuksen opetusharjoittelujen pitämiseen, ja harjoittelut olivat parasta mahdollista oppia joogaopettajuuteen.

Erityisesti arvostan pääopettajien avarakatseisuutta - eli sitä, että ei opetettu omaa juttua maailman totuutena, vaan huomioitiin erilaiset lähestymistavat. Olen hämmästynyt, miten paljon tietoa, osaamista ja taitoa voi karttua näinkin “lyhyessä” koulutuksessa. Siis lyhyessä suhteessa siihen, miten paljon sain.
— HANNA LEIMOLA

"Joogaopettajakoulutuksen osa-alueet nivoutuivat hienosti yhteen muodostaen todella kokonaisvaltaisen käsityksen joogasta elämäntapana, fyysisenä harjoituksena ja filosofiana. Keskusteluissa ja harjoituksissa teoria tuotiin käytäntöön niin, että tietoa pystyy helposti soveltamaan opetustyössä. Koulutus auttoi eteenpäin paitsi opettajan roolin omaksumisessa myös omalla henkilökohtaisella joogatielläni.

Vaikka tiesin anatomian olevan tärkeä osa koulutusta, yllätyin silti sen suuresta annista. Sovellettu anatomia oli todella kiinnostavaa ja hyödyllistä. Koen, että sen avulla osaan tehdä oman harjoitukseni ergonomisemmin ja opettaa turvallisempaa asanaharjoitusta. Tätä haluaisin oppia lisää!"

Ehdottoman suuren kiitoksen ja vilpittömät hehkutukset ansaitsee koko Villa Mandalan henkilökunta opettajista tukihenkilöstöön. He luovat Villa Mandalan hengen, joka on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen minuun. Koko paikka huokuu tyyneyttä, rakkautta ja iloa. Aion käyttää Mandalan palveluita jatkossakin."

-Kirsi Helstelä-

 

Rautaisella ammattitaidolla vedetty koulutus, jossa keskityttiin erityisesti anatomisesti turvalliseen asanaopetukseen ja joogafilosofiaan. Suosittelen varauksetta!
— Maria metsä-ketelä
_95A1983.jpg
_95A7665.jpg

milloin koulutus pidetään?

RYHMÄ 2020-21 (HAKU AUKI nyt)

 1. moduuli: 4.6–7.6.2020 (aloitus to klo 10.00)

 2. moduuli: 17.7–19.7.2020 (aloitus pe klo 6.30, olet tervetullut majoittumaan to-iltana klo 20.00->)

 3. moduuli: 4.9–6.9.2020 (aloitus pe klo 10.00)

 4. moduuli: 31.10–1.11.2020 (aloitus la klo 6.30, olet tervetullut majoittumaan pe-iltana)

 5. moduuli: 7.1–10.1.2021(aloitus to klo 10.00)

 6. moduuli: 4.3–7.3.2021 (aloitus to 4.3.2021 klo 17.00)

 Joka koulutussunnuntai päättyy klo 17.00.

Absolutely the best training event I ever joined, I totally sincerely and fullheartedly can recommend this to anyone who is interested of the highest standard yoga teacher training in Finland.
— Pekko Vuorela

Villa Mandalan 250h edellyttää kaiken kaikkiaan on noin 250–300 opiskelu- ja ohjaustunnin panostusta koulutuksen aikana. Tämän lisäksi opettajakokelaan tavoitteena on tehdä kouluttautumisen aikana omaa joogatreeniä tiheästi. Mukaan hakevilta toivotaan taustana minimissään n. 4–5 vuoden tiivistä joogan asanaharjoittelua. Kaikki harrastuneisuus ja kiinnostus filosofiaan, meditaatioon ja/tai muihin keho-mielilajeihin katsotaan puoltavaksi tekijäksi.

Keskustelemme kanssasi mieluusti poikkeustapauksista. Mikäli et tähtää ammattimaiseen asanaopetukseen, vaan motivaatiosi opettajakoulutukseen lähtemiseen kumpuaa muista syistä tai työnkuvasi voisi liittyä joogaan muuten kuin edistyneen asanaharjoittelun muodossa, on luonnollista, että omaa asanaharjoitusta ei edellytetä silloin samoin.

kenelle koulutus sopii?

Joogaa vähintään 4–5 vuotta säännöllisesti (n. 3-5 krt/vk) harjoitelleille. Koska jooga ei kuitenkaan ole mielestämme pelkkää asanaharjoituksessa loistamista, keskustelemme poikkeustapauksista kanssasi mielellämme, kirjoita tai soita Villa Mandalaan ja kysele lisää.

MISSÄ KOULUTETAAN?

Opiskeluaika vietetään retriittikeskus Villa Mandalassa. Hintaan kuuluvat ruokailut, majoitus ja kaikki resortin yksityiskäyttöön liittyvät edut. Puhdas, hiljainen luonto ympärillämme ja irtautuminen arkielämästä tukevat tiivisopiskelua. Päivien kesto on n. 6.30- 19.00. Ohjelmaan on suunniteltu myös riittävästi lepoa.

Kasvoin ihmisenä kuutisen metriä RYT200- vuoden aikana. Lämmin suositus vaikka ei opettaminen kiinnostaisikaan! Ihana ympäristö, upeat puitteet ja voihan sentään se ruoka Villa Mandalassa!!!

PS. Menisin uusintakierrokselle vaikka heti.
— PINJA GAURI TURUNEN
Villa Mandala’s Teacher Training is of great quality and probabaly the best you can take in Finland.
— Maria kaarre

PALJONKO koulutus MAKSAA?

Intensiivijaksot täysihoidolla, majoituksella ja kokopäiväopetuksella kauniissa retriittikeskus Villa Mandalassa koko koulutuksen ajalta maksaa kaikkineen 5199,- silloin, kun oppilas ottaa myös majoituksen ja ruokailut Villa Mandalassa.

Ilmoita mahdollinen yrityslaskutuksesi tai kysy tarvittaessa alv.erittelyä jo etukäteen osoitteesta info@villamandala.fi.

 

eli... where do I sign?

Koulutukseen haetaan hakemuksella. Kaikkia mukaan hakevia ei voida harmi kyllä hyväksyä, mutta teemme päätöksen parhaasta mahdollisesta ryhmän kokoonpanosta myös Sinun parastasi ajatellen. Kysy lisätietoa hakemuksesta osoitteesta info@villamandala.fi tai lähetä hakemus suoraan samaan osoitteeseen.

_95A7606.jpg

TÄYTÄ HAKEMUS ALAPUOLELTA

Nimi *
Nimi

Villa Mandalan RYT200-ohjelmasta valmistuneita

Villa Mandalan RYT-koulutuksista vuosien mittaan valmistuneet joogaopettajat palvelevat sinua anatomisen, turvallisen ja joogan filosofiaa arvostavan opetuksen keinoin. Tiedät saavasi ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä joogaopetusta näiden henkilöiden tunneilla:

 

Aila Mikkola, Helsinki

Aino-Sofia Kojonen, Helsinki

Anna Kotila, Helsinki

Anna-Maija Valonen, Helsinki

Anna-Riikka Toiviainen, Helsinki

Anna-Sofia Kuoppa, Lahti

Anne-Mari Kuoppamäki, Kurikka

Anni Lankinen, Kouvola

Anni Savolainen, Kuopio

Annika Hytönen, Jyväskylä

Arja Stevander, Ruona

Arto Lindström, Lohja

Aura Lindeberg, Helsinki-Oxford

Christer Mattson, Turku

Eeva Kaura, Helsinki

Eeva Toivala, Kuopio

Eeva Pääkkönen, Jyväskylä

Eija Lindström, Lohja

Elena Sulin, Helsinki

Elina Gustafsson, Helsinki

Elina Hirvonen, Helsinki

Elina Päiviö, Hamina

Erna Kasterinne, Turku

Essi Virtanen, Espoo

Fanny Vakkila, Helsinki

Hanna Manninen (RYT200+RYT300), Turku

Hanna Lampén, Helsinki

Hanna Laukka, Huutjärvi

Hanna Leimola, Helsinki

Hanna Päivärinta, Helsinki

Heidi Rautio, Helsinki

Heidi Syvänen, Valkeakoski

Heidi Sinisalo (RYT200+RYT300), Vihti

Heidi-Helena Kaartinen, Kuopio

Heljä Pitkänen, Ylitornio

Heli Karila, Rovaniemi

Helinä Pohjanlehto, Riihimäki

Ida Hakola, Helsinki

Irina Rekola, Tampere

Iris Nyholm, Bryssel

Jaana Laakso, Helsinki

Jaana Reijonaho, Espoo

Janina Suuronen, Espoo

Janita Rostén, Pori

Jasmina Heinonen, Helsinki

Jenni Demus (os.Kauppila), Helsinki

Jenni Pitkänen, Klaukkala

Jenni Räikkönen, Helsinki

Johanna Jaatinen, Helsinki

Johanna Olsson, Helsinki

Jonna Lindström, Hyvinkää

Jutta Kukkonen, Turku

Jutta Janhonen, Espoo

Juulia Karjula, Helsinki

Kaisa Jaakkola, Helsinki

Kaisa Takatalo, Oulu

Kaisa Oinonen, Kangasala

Kaisa Paatero, Helsinki

Kaisa Venermo, Helsinki

Kati Inhala, Espoo

Katja Ahonen, Rajamäki

Katja Nikander, Valkeakoski

Katja Hassi, Helsinki

Katja Karppinen, Oulu

Kirsi Helstelä, Riihimäki

Kirsi Tikka, Helsinki

Kirsi Vetoniemi, Helsinki

Larissa Potkonen, Outokumpu

Leena Brotherus (RYT200+RYT300), Järvenpää

Leena Jyrkkiö, Turku

Liisa Peltonen, Helsinki

Liisa Pietarinen, Helsinki

Linda Haapio, Helsinki

Lotta Impivaara, Lahti

Lotta Leiwo, Helsinki

Maaria Haltsonen, Imatra

Maarit Pakarinen, Kuopio

Maija Miettinen-Timko, Helsinki

Maiju Leppänen, Helsinki

Maiju Salovaara-Hiltunen, Helsinki

Mari Granström, Kerava

Mari Rautio, Espoo

Maria Kaarre, Vantaa

Maria Kauppi, Oulu

Maria Metsä-Ketelä, Tampere

Maria Ruokokoski, Helsinki

Maria Vauhkonen, Helsinki

Marianna Ahonen, Helsinki

Marianne Pisilä, Ylivieska

Marika Lehtimäki, Helsinki

Marja Elevuori, Poikko

Merja Kalaja, Jyväskylä

Micaela Österlund, Degerby

Miia Kuukka, Nokia

Mikko Siitonen, Kittilä

Minea Aittokoski, Joensuu

Minna Mäkelä, Helsinki

Minna Taipale, Kotka

Minni Leivo, Helsinki

Mirka Moilanen, Helsinki

Nina Mäkinen, Lempäälä

Niina Koivisto (RYT300), Helsinki 

Outi Itkonen, Jyväskylä

Outi Rinne, Helsinki

Pauliina Marjala, Oulu

Pekko Vuorela, Nokia

Pia Kangas, Pyhä

Pia Lönnblad, Helsinki

Päivi Korteniemi, Helsinki

Päivi Raateoja, Hyvinkää

Pia Närhi, Helsinki

Piia Mäkinen, Tampere

Pinja Turunen (RYT200+RYT300), Helsinki

Reetta Karhu, Helsinki

Renja Kirsi, Riihimäki

Riina Meisalmi, Helsinki

Saara Pudas, Kilpisjärvi

Saila Rajala, Hyvinkää

Sakari Boman, Helsinki

Sanna Heikkilä, Vantaa

Sanna Puttaa, Vinkkilä

Satu Haikio, Turku

Sara Vuorela, Tampere

Sari Kuuva, Jyväskylä

Sari  Saaristo, Helsinki

Sari Vänskä, Joensuu

Satu Ajanko, Uusikaupunki

Seija Koskela, Rovaniemi

Siina Uotila, Tampere

Sinikka Salminen, Kittilä

Sirpa Puolakka, Oulu

Sirpa Riekkola, Nokia

Susanna Toropainen, Helsinki

Susanne Bergius, Espoo

Suvi Koponen, Helsinki

Suvi Rahikainen, Helsinki

Tanja Kunnari, Hämeenlinna 

Terhi Nikunen, Helsinki

Terhi Saarinen, Akaa

Tiina Lalu, Helsinki

Titta Blom, Helsinki

Tuula Heiskanen, Helsinki

Tuulianna Avantola, Hämeenlinna

Veera Toivonen, Pori

Venla Heiskanen, Helsinki

Vesa Rouvinen (RYT200+RYT300), Helsinki

Viivi Kärkkäinen, Loviisa