1. Mistä saan lisätietoa retriiteistä? Onko kurssille vielä tilaa? 

Voinko varata yhden tai kahden hengen huoneen? Entä ottaa lemmikin mukaan?  

VASTAUS: Löydät kaikki retriittimme sisältötietoineen osoitteesta www.villamandala.fi/tapahtumat. Emme voi etukäteen antaa tietoa tulevista retriiteistä, vaan näet tapahtumat päivitettynä aina sivuiltamme. Niin kauan kuin voit varata varausjärjestelmästä paikan retriitille tai kurssille, sillä on tilaa. Kokeile varauksia eri huoneista, jos jokin huone on täynnä, toisessa voi olla yhä tilaa.

Paikkasi on varma, kun olet saanut tilauksesta kuittauksen sähköpostiisi. Jos näkyviin ilmestyy ilmoitus "ilmoittaudu varasijalle" on kurssille jäljellä enää varasijoja. Varasijalle ilmoittautuminen ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään. Sen tarkoittaa ainoastaan, että ilmoitamme sinulle, mikäli varsinaisilta ilmoittautuneilta aukeaa myöhemmin peruutuspaikkoja tapahtumaan.

Retriittejä jne. ei voi maksaa Smartumeilla ja erillinen lasku retriitistä tehdään vain poikkeustilanteessa laskutuslisän kera. Voit valita osamaksun maksusivuilta Jousto-kuvaketta klikkaamalla. Voit maksaa myös Visalla, Mastercardilla tai suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla. Lue myös peruutusehdot huolellisesti.

Voit valita ilmoittautumisen yhteydessä toivomasi huonetyypin. Mikäli et voi enää ostaa toivomaasi huonetta, on sen paikat myyty loppuun. Valitse tällöin toinen huonetyyppi, niin pääset mukaan lomailemaan. Voit toivoa ystäväsi tai puolisosi kanssa yhteistä huonetta kirjoittamalla toiveestasi varauskohdan lisätietokenttään. Jos haluat varmistaa, että pääsette samaan huoneeseen, varaa paikka vain sellaiseen huoneeseen, josta näet, että valitsemaanne huoneeseen on yhä kaksi paikkaa jäljellä.

1hh on mahdollinen vain, mikäli tämän järjestäminen on mahdollista kokonaisosallistujamäärän huomioon ottaen. Tämä huone kysytään myös osoitteesta info@villamandala.fi, ja on ensisijaisesti varattu miehille, joiden pariton määrä retriitillä aiheuttaisi muuten huonejakoon hankaluuksia.

Kaikki huoneemme ovat viihtyisiä, kauniita, tilavia, uniikkeja ja jokaisen vieraamme yksityisyyttä tilaratkaisuillaan kunnioittavia kokonaisuuksia, joten uskomme retriittilomastasi tulevan antoisan myös jaetussa huoneessa.

Lemmikkejä emme harmi kyllä voi suuresta eläinrakkaudestamme huolimatta päästää Villa Mandalaan, sillä meidän täytyy turvata myös jatkossa samoissa huoneissa mahdollisesti asuvien allergikkojen terveys ja hyvinvointi.


2. Huomioitteko erikoisruokavaliot?

VASTAUS: Keittiömme huomioi aina ruoka-aineallergiat ja gluteenittoman ja laktoosittoman ruokavalion. Koska kasvis- ja vegaanipohjaisessa ruokavaliossamme käytetään paljon eri tavoin valmistettuja juureksia, perunaa, riisejä ja papukasveja, ei keittiömme resurssointi riitä sellaisten erityisannoksien ja -toiveiden huomiointiin kuten ayurveda, FODMAP, paleo, vähähiilihydraattinen, atkins, montignac tms. Näitä ruokavalioita noudattavien tulee siis valmistautua omilla välipaloilla tai ruoka-annoksien täydennysvaroilla. Huomaathan, että VM:ssa ei ole erillisiä säilytystiloja asiakkaidemme omille ruokatarpeille, niiden tulisi siis säilyä omassa huoneessa hyvänä. 


3. Voitteko palauttaa minulta Villa Mandalaan jääneen tavaran postitse?

 

4. Mistä voin ostaa VM:n lahjakortteja?

 

5. Rekrytoitteko uusia ohjaajia, luennoitsijoita tai muita kumppaneita retriiteillenne? 

 

6. Mistä saan tietoa Villa Mandalan yrityspuolen palveluista ja kokouspäivistä Loviisassa ja luennoista muualla Suomessa?

 

7. Millaiset retriittien varaus- ja peruutusehdot ovat?

 

8. En juuri nyt pysty varmuudella maksamaan, voinko tehdä alustavan varauksen, jonka maksan myöhemmin?

 

9. Mistä näen erilaiset huoneet?

VASTAUS: Olen pahoillamme, mutta emme harmi kyllä voi järjestää tällaista palvelua; meille tulee kuukausittain kymmeniä pyyntöjä unohtuneiden latureiden, vaatteiden, shampoopullojen jne. postituksesta, eikä meillä yksinkertaisesti ole resursseja palvella näissä tilanteissa. Asiaa ei tee helpommaksi se, että lähin posti on 15 km:n päässä Loviisassa.

Säilytämme kaikkia unohtuneita tavaroita 3kk, ja ne voi tulla (sähköpostitse ensin ajankohdan sovittuaan) hakemaan itse Loviisasta itse tuon ajan sisällä. 

 

VASTAUS: Villa Mandala ei myy lahjakortteja kevätkaudesta 2019 alkaen. Voit kuitenkin varata suoraan retriitin lahjaksi haluamallesi henkilölle sivuiltamme. Muista kirjoittaa varauskenttään selkeästi, kuka on retriitin osallistuja (lahjan saava henkilö) ja jos haluat, että tieto lahjasta ei mene välittömästi hänelle, KIRJOITA OMA SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI varaukseen.

 

VASTAUS: Villa Mandalan henkilökunta retriiteillä, kursseilla, joogatunneilla ja tapahtumatuottamisessa on tällä hetkellä vakioitunut, joten emme rekrytoi tällä haavaa uutta työvoimaa. 

Olet kuitenkin aina tervetullut kokoamaan oman retriittisisältösi ja myymään ja markkinoimaan sen omalle asiakaskunnallesi; näinkin voit päätyä työskentelemään Villa Mandalaan. Jos tiedät, että tämä ottaisi varmastikin tulta alleen, toimitathan toiveet retriittisi ajankohdasta meille ja pyydä tarjous osoitteessa myynti@villamandala.fi. Tervetuloa Villa Mandalaan!

 

VASTAUS: Yrityksille suunnatut stressinhallintapalvelut (luennot, koulutukset, valmennukset) ja kokous- tai virkistyspäivät tuotetaan myyntipuolemme toimesta, he palvelevat sinua osoitteessa myynti@villamandala.fi . Kuitenkin, kevätkautemme 2019 on jo täynnä, myymme seuraavia tapahtumia varattavaksi 1.5.2019 alkaen.

 
 
 
 

VASTAUS: Varaus- ja peruutusehdot tulee hyväksyä jokaisen verkkokaupassamme tapahtuvan retrittioston yhteydessä. Näet ehdot myös tästä.

 

VASTAUS: Meidän verkkokauppamme toimii niin, että vasta verkkokaupassa tehty retriitti- tai tapahtumaosto on “varaus”. Ei siis ole mahdollista varata alustavasti ja maksaa myöhemmin, koska näin saattaisi muuten blokata toiselta halukkaalta varaajalta paikan, ja jos itse kuitenkin estyy myöhemmin osallistumasta/maksamasta, ei kukaan ole tyytyväinen. Eli toimintatapamme on se, että asiakas varaa paikan mukaan silloin, kun päättää ostaa sen verkkokaupastamme.

 
 
 


VASTAUS: Näet eri huoneet usein retriittien kohdalta paikkaa varatessasi. Näet kuitenkin huonekartan myös tästä linkistä.