Villa Mandala Resort

Hengähdyshetkiä-retriitit

MITÄ?

Hengähdyshetkiä-retriitti on täsmäiskumaista "luomuhoitoa" stressiin. Opit stressinhallintaan ja rentoutumiseen liittyvästä kehon fysiologiasta, stressiin auttavista palautumistekniikoista ja ravitsemuksesta, toimintamalleistasi, unesta ja mielen voimasta stressireaktiossa. Rentoutus- ja hengitysterapian, joogan, coachingin, mindfulnessin ja kehonhuollon tekniikat saavat askelet hyvinvointiin tuntumaan helpoilta. Lähdet kotiin levollisen mielen, vahvistuneen itsetuntemuksen ja latautuneiden voimien kanssa.

KENELLE?

Villa Mandalan Hengähdyshetkiä-ohjelma on tarkoitettu ihan tavalliselle ihmiselle. Sinulle, jonka mittari alkaa täyttyä. Sinulle, joka tunnet joutuneesi liian tiukkaan työ- tai perhe-elämän puristukseen. Sinulle, jonka voimat ehtyvät elämänkriisissä. Ja Sinulle, joka haluat kaukaa viisaasti ehkäistä väsymisen.

MISSÄ? 

Lupaamme välineet elämänmuutokseen ympäristössä, joka karkottaa stressin. Juuri kun muutos on käynnistymässä, ei tarvitse lähteä "illaksi kotiin". Villa Mandalassa pääset pyörremyrskyn silmään, tyyneyden keskukseen, jonka ympärillä hurrikaani saa riehua. Vietät aikaa harmonisissa Stress Free Area © -tiloissa sekä voimaannut luonnosta ja ihmisistä. Saat fyysistä ja henkistä tilaa tarkastella elämääsi rauhassa. Autat harjoittelulla kehoa ja mieltä palautumaan, sekä ravitset itseäsi superkokkiemme herkkuruoalla.

 

KESTO? Pe klo 17.30 – su klo 14.30.

HINTA? Perushinta 399 €, lisähinta huonetyyppien mukaan.

KATSO TAPAHTUMAKALENTERISTA TULEVAT RETRIITTIMME.

Täsmätekniikoita stressinhalllintaan myös: www.hengahdyshetkia.com

Kävin Hengähdyshetkiä-retriittien versiossa ‘hiljaisuuden retriitti’ stressiä poistamassa ja mitä sainkaan. En ole koskaan levännyt niin hyvin kuin tuolla. Mieli lepää, stressi häviää – ja se ruoka. 100 pistettä ja jokaisen pennin arvoista.
— Nina Lindström
Olin siskoni kanssa Hengähdyshetkiä-päiväretriitissä yhden sunnuntain. Me ikiunettomat, yömme valvovat. Vaan mitä tapahtuikaan, kun vietimme taianomaisen päivän taianomaisessa ympäristössä Villa Mandalassa.

Nukuimme seuraavan yön molemmat sikeästi. Aamulla laitoimme toisillemme hämmästyneitä viestejä, että mitä ihmettä, yö ei mennytkään valvoessa. Ja miten se unikin oli jotenkin niin sikeää. Mitään tällaista emme osanneet odottaa. Olen hämmentynyt, hämmästynyt ja vaikuttunut.
— Jonna Rytinki

Hengähdyshetkiä -miniretriitti

la-su 16.02-17.02.2019 

OhjelmaLauantai


10.00 Saapuminen Villa Mandalaan
10.15–11.45 Jooga stressinhallinnan työkaluna, yhdistelmä dynaamista ja restoratiivista joogaa (sopii myös aloittelevilla joogan harrastajille) 
11.45–13.00 Kartanon kasvislounas terveellisine ja herkullisine jälkiruokineen 
13.00–14.30 Hetki aikaa ulkoilulle ja omannäköiselle rentoutumiselle
14.30–16.00 Palautumiseen ja palautumisanalyysiin liittyvä luento: 

STRESSI, MIELENHALLINTA JA OMIEN TUNTEIDEN JOHTAMINEN: Stressi ei ole vain "kiirettä", kalenterin täyttymistä ja juoksemista palaverista toiseen. Stressi on etenkin ajatuksien, tunteiden ja kehon vuorovaikutusprosesseja. Vain mielen voimalla voi käynnistää mutta myös katkaista stressireaktion tietyissä tilanteissa. Tunteet ja ajatukset voivat aiheuttaa stressiä, mutta myös fyysinen stressi voi aiheuttaa tunteita ja ajatuksia, jotka pitävät stressiä yllä.

Tällä luennolla pohditaan hyvän elämän perusperiaatteita myös filosofian näkökulmasta ja keskustellaan siitä, miten kärsimys (ärtyneisyys, ahdistus, vihaisuus, tyytymättömyys, muutoksen haluaminen) on mielen ominaisuuksista kumpuava piirre ja mielen rakenteita ymmärtämällä myös hallittavissa. Tyytyväisyys ja onnellisuus ovat saavutettavissa jokaiselle, myös työpaikalla. Kuulija oppii, miten mielenhallinnan työkaluja voi soveltaa jokapäiväiseen arkeen ja kuinka piirtää omat rajat sille, mikä on "tarpeeksi". 

16.00–17.30 Omaa aikaa rentoutumiselle, päiväunille, lukemiselle
17.30–19.00 Hengähdyshetkiä-harjoitus (sisältäen keskittymis-, ja hengitysharjoituksia, sekä minimeditaation ja muita tekniikoita stressinhallintaan) 
19.00–20.30 Kartanon herkkuillallinen ja maailmaa parantavia keskusteluja yhdessäSunnuntai


8.00–9.30 Aamun kehoa ja mieltä huoltava Hengähdyshetkiä-harjoitus. Opit, mitä stressinhallinta tarkoittaa käytännössä, ja voit viedä työkalut mukaasi oman arkeen.

9.30–10.30 Kartanon aamupala. Huoneiden luovutus 11.00. Virkistyneenä kohti kotia!

Yöpyminen Villa Mandalan kauniissa, hyvän energian huoneissa. Tällä retriitillä majoittaudutaan ilmoittaumisjärjestyksessä 2-4 hengen huoneissa. Voit toivoa ystävän kanssa samaan huoneeseen. Pariskunnat majoitetaan aina 2 hengen huoneisiin, ja kaverukset toki mahdollisuuksien mukaan myös.

 


 
 
 

 
_N2A6644.jpg

Ohjelma

Ohjelma päivitetään, kun seuraava retriitti julkaistaan.

 

Majoitus & hinnat

Noin 15 m²:n makuuhuoneet ovat 2-4 hengelle. Jokainen huone on maalaisromantiikkaa kunnioittava yksilöllinen ja tyylikäs kokonaisuus. Rengintupa on erillinen, pientalomainen 6 hengen huoneisto. Kylpyhuoneet ovat tilavia ja ne on suunniteltu joka huoneessa uniikeiksi mm. marokkolaisen tiilikeramiikan ja puukäsityön avulla.  Jokaiseen huoneeseen on luotu yksityisyyttä kaikille asiakkaille kauniilla väliverhoiluilla, sänkyjen sijoittelulla ja muilla huoneiden sisustusratkaisuilla.

Huoneet on suunniteltu sisustukseltaan takaamaan levolliset unet. Stress Free Arean© alueella minimoidaan stressiä tuottavat ärsykkeet kuulo-, näkö-, tunto-, ja hajuaistille. Jokaisessa huoneessa on maalaismaisemaan aukeava oma terassi tai parveke. Huoneiden riittävyys ja huonejaot päivittyvät automaattisesti alapuolelta. Niitä ei ole tarpeen tarkistaa erikseen Villa Mandalan yhteyshenkilöltä.

PETITE SUITE - Huone 1 eli 2 HENGEN HUONE NAISILLE

OMinaisuudet: oma vessa, jaettu tilava 4 suihkun kylppäri, kaksi sänkyä, terassi ja 1. kerroksen näköala pellolle. Huone 1. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.

435.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

PETITE SUITE - HUONE 2 ELI 2 HENGEN HUONE NAISILLE  OMinaisuudet: oma vessa, jaettu tilava 4 suihkun kylppäri, kaksi sänkyä, parveke ja 1. kerroksen näköala pellolle. Huone 2. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.  435.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

PETITE SUITE - HUONE 2 ELI 2 HENGEN HUONE NAISILLE

OMinaisuudet: oma vessa, jaettu tilava 4 suihkun kylppäri, kaksi sänkyä, parveke ja 1. kerroksen näköala pellolle. Huone 2. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.

435.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

PETITE SUITE - Huone 5 eli 2 HENGEN HUONE MIEHILLE TAI PARISKUNNALLE  OMinaisuudet: oma (tai retriitistö riippuen huoneen 9 kanssa jaettu) tilava kylppäri ja vessa, kaksi sänkyä, parveke ja 2. kerroksen näköala pellon yli. Huone 5. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.  435.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

PETITE SUITE - Huone 5 eli 2 HENGEN HUONE MIEHILLE TAI PARISKUNNALLE

OMinaisuudet: oma (tai retriitistö riippuen huoneen 9 kanssa jaettu) tilava kylppäri ja vessa, kaksi sänkyä, parveke ja 2. kerroksen näköala pellon yli. Huone 5. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.

435.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

MANDALA TRIPLE / Rengintupa 7 eli 3 HENGEN HUONE NAISILLE / OMA KYLPYHUONE JA VESSA OMinaisuudet: oma tilava kylppäri ja vessa, kolme sänkyä ja sohva. Huone 7. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.  419.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

MANDALA TRIPLE / Rengintupa 7 eli 3 HENGEN HUONE NAISILLE / OMA KYLPYHUONE JA VESSA
OMinaisuudet: oma tilava kylppäri ja vessa, kolme sänkyä ja sohva. Huone 7. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.

419.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

MANDALA HAPPY ECO - Huone 3 eli 4 HENGEN HUONE NAISILLE / JAETTU KYLPYHUONE ja OMA VESSA
OMinaisuudet: jaettu kylppäri, kauniit näköalat peltomaisemaan, huoneet 3, 6 ja 8, omat sängyt. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.

399.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

DELUXE SUITE - Huone 4 eli 2 HENGEN HUONE SAMAN SUKUPUOLEN KAVERUKSILLE TAI PARISKUNNALLE  OMinaisuudet: oma tilava kylppäri ja vessa, kaksi sänkyä, parveke ja 2. kerroksen näköala pellon yli. Huone 4. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.  450.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

DELUXE SUITE - Huone 4 eli 2 HENGEN HUONE SAMAN SUKUPUOLEN KAVERUKSILLE TAI PARISKUNNALLE

OMinaisuudet: oma tilava kylppäri ja vessa, kaksi sänkyä, parveke ja 2. kerroksen näköala pellon yli. Huone 4. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.

450.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

MANDALA HAPPY ECO / Rengintupa 6 ja 8 eli 4-6 HENGEN HUONE NAISILLE / OMA KYLPYHUONE ja OMA VESSA
OMinaisuudet: jaettu kylppäri, kauniit näköalat peltomaisemaan, omat sängyt, huoneella oma terassi. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.

399.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

HAMSA SUITE - Huone 9 eli 1 hengen huone ensisijaisesti miehelle jos miehiä ja naisia retriitillä on pariton määrä. Jos miehiä parillinen määrä, myös naisen varattavissa. Jaettu vessa ja jaettu tilava kylpyhuone. Oma sänky ja 2. kerroksen näköala talon etupihalle. Huone 9. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita. Kysy yhden hengen huoneen tilannetta osoitteesta info@villamandala.fi.  440.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

HAMSA SUITE - Huone 9 eli 1 hengen huone ensisijaisesti miehelle jos miehiä ja naisia retriitillä on pariton määrä. Jos miehiä parillinen määrä, myös naisen varattavissa. Jaettu vessa ja jaettu tilava kylpyhuone. Oma sänky ja 2. kerroksen näköala talon etupihalle. Huone 9. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita. Kysy yhden hengen huoneen tilannetta osoitteesta info@villamandala.fi.

440.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

 

Valmistaudu viikonloppuun näin:

Villa Mandalassa tarjotaan herkullista, luomu- ja lähiruokapohjaista kasvis- ja vegaaniruokaa. Ruoassa käytetään myös minimaalisesti valkoista sokeria, maitotuotteita ja gluteenia. Detox-retriiteillä sinulla on mahdollisuus lisäksi luopua kahvista, ja Hengähdyshetkiä- ja detox-retriiteillä kannustamme asiakkaitamme myös digidetoxiin eli tietokoneiden kotiin jättämiseen ja kännykän sulkemiseen ensimmäisenä iltana. Muistithan ilmoittaa mahdolliset allergiat ilmoittautumisesi yhteydessä, tai viimeistään nyt (info@villamandala.fi). Ilmoitathan myös mahdolliset eläinallergiat / tiedon omistatko eläimiä, jotka otamme huomioon huonejaoissa.

RETRIITIN AIKATAULUSTA:

Retriitti alkaa perjantaina saapumisella klo 17.00-17.30. Kartanon illallinen tarjoillaan ensimmäisenä päivänä klo 20.15. Retriitti päättyy sunnuntaina klo 14.30.

VARUSTEISTA:

Pyyhkeet ja lakanat löytyvät valmiina huoneestasi. Tarvitset mukaan oman päivittäiskosmetiikkasi ja oman juomapullon. Villasukat ovat mukavat sisätiloissa. Ota mukaan myös oma erillinen pyyhe saunomista varten. Jos tarvitset muistiinpanovälineitä, tuo mukanasi paperia ja kyniä luentoja varten.  Omia eväitä on mahdollista nauttia omassa huoneessa. Erillisiä kylmätiloja tai lämmitysmahdollisuuksia Villa Mandalassa ei ole. Jos tahdot ulkoilla metsäreiteillämme, pakkaa kunnon ulkoilukengät ja ulkoiluvaatteet mukaan. Kesällä hyttysymyrkky on hyödyksi.

SAAPUMISESTA:

Pääset Villa Mandalaan parhaiten omalla autolla. Osoitteemme on Lapinkyläntie 613 B, Skinnarby. Seuraathan tarkasti reitin viimeisen hiekkatien  loppuun niin, että saavut Vila Mandalan pihalle ja parkkipaikoille. Olethan huomioiva naapureita kohtaan etkä käänny liian aikaisin heidän pihoihinsa. Kun olet perillä oikean rakennuksen eli Villa Mandalan pihassa, et voi erehtyä.

Jos saavut julkisilla kulkuneuvoilla, olet itse vastuussa reittien tarkistamisesta ja kyydeistä perille. Me emme harmi kyllä voi järjestää kyytejäsi, mutta voit kysellä tapahtumien Facebook-ryhmissä kimppakyytejä muilta paikkalle saapuvilta esim. bensarahoja kiitokseksi lupaamalla.

Helpoiten pääset Loviisan linja-autoasemalta sen yhteydessä olevan taksiaseman taksien avulla Villa Mandalaan. Bussi Loviisasta Mandalaan (vakiovuoro Loviisa-Pukaro) lähtee perjantaina Loviisan bussiaseman laituri 6:sta klo 16.15. Pyydä kuskia pysäyttämään Villa Mandalan kohdalla Lapinkyläntiellä (Hommansbystä kohti Skinnarbytä). Bussi on perillä n. 16.35, ja sinulla on tunnin verran aikaa kirjautua sisään ja asettua taloksi. Ethän myöhästy bussista, se on päivän viimeinen vuoro. Sunnuntaina järjestämme kimppakyytejä ja Mandalan kuljetusta takaisin Loviisaan (matka n. 15 min.), sillä vakibussivuorot eivät kulje kylältä Loviisaan. Loviisasta bussit Porvoon ja Mellunmäen (Itäväylä) kautta Helsinkiin lähtevät sunnuntaina 14:2515:20 ja pikavuoro 15:30. Bussit Kotkaan 14.50 sekä Haminan ja Lappeenrannan kautta Imatralle 15:50. Bussi Tampereelle 15:45. Lisätietoja saat Matkahuollosta.

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mitä hintaan sisältyy?

Osana pe-su retriittipakettia saat majoituksen, jonka voit valita alapuolella olevasta valikosta toiveidesi mukaan. Saat myös päivittäin kasviskeittiömme valmistamat herkkuateriat. Lisäksi retriittien hintaan kuuluu aina monipuolinen sisältöohjelma; päivittäiset inspiraatioluennot ja ammattitaidolla ohjatut, hoitavat kehonhuoltoharjoitukset. Retriiteillä tehdään usein myös luontoretkiä, jotka kuuluvat hintaan nekin. Lauantaisin saunotaan kartanosaunan syleilyssä hiljaisen pellon laidassa. Kaupan päälle saat paljon samanhenkisiä ystäviä ja uusia hyvinvoinnin rakennusaineita pitkälle tulevaan.

Eipä ihme, että asiakkaamme kommentoivat hinnoitteluamme usein näin: "Minun puolestani tämä olisi kyllä voinut maksaa enemmänkin!"


varaus- ja peruutusehdot

Varaamalla retriitin sitoudut näihin varaus- ja peruutusehtoihin. Klikkaa tästä.