Villa Mandala Resort

Hengähdyshetkiä-retriitit

MITÄ?

Hengähdyshetkiä-retriitti on täsmäiskumaista "luomuhoitoa" stressiin. Opit stressinhallintaan ja rentoutumiseen liittyvästä kehon fysiologiasta, stressiin auttavista palautumistekniikoista ja ravitsemuksesta, toimintamalleistasi, unesta ja mielen voimasta stressireaktiossa. Rentoutus- ja hengitysterapian, joogan, coachingin, mindfulnessin ja kehonhuollon tekniikat saavat askelet hyvinvointiin tuntumaan helpoilta. Lähdet kotiin levollisen mielen, vahvistuneen itsetuntemuksen ja latautuneiden voimien kanssa.

KENELLE?

Villa Mandalan Hengähdyshetkiä-ohjelma on tarkoitettu ihan tavalliselle ihmiselle. Sinulle, jonka mittari alkaa täyttyä. Sinulle, joka tunnet joutuneesi liian tiukkaan työ- tai perhe-elämän puristukseen. Sinulle, jonka voimat ehtyvät elämänkriisissä. Ja Sinulle, joka haluat kaukaa viisaasti ehkäistä väsymisen.

MISSÄ? 

Lupaamme välineet elämänmuutokseen ympäristössä, joka karkottaa stressin. Juuri kun muutos on käynnistymässä, ei tarvitse lähteä "illaksi kotiin". Villa Mandalassa pääset pyörremyrskyn silmään, tyyneyden keskukseen, jonka ympärillä hurrikaani saa riehua. Vietät aikaa harmonisissa Stress Free Area © -tiloissa sekä voimaannut luonnosta ja ihmisistä. Saat fyysistä ja henkistä tilaa tarkastella elämääsi rauhassa. Autat harjoittelulla kehoa ja mieltä palautumaan, sekä ravitset itseäsi superkokkiemme herkkuruoalla.

 

KESTO? Pe klo 17.30 – su klo 14.30.

HINTA? Perushinta 399 €, lisähinta huonetyyppien mukaan.

KATSO TAPAHTUMAKALENTERISTA TULEVAT RETRIITTIMME.

Täsmätekniikoita stressinhalllintaan myös: www.hengahdyshetkia.com

Kävin Hengähdyshetkiä-retriittien versiossa ‘hiljaisuuden retriitti’ stressiä poistamassa ja mitä sainkaan. En ole koskaan levännyt niin hyvin kuin tuolla. Mieli lepää, stressi häviää – ja se ruoka. 100 pistettä ja jokaisen pennin arvoista.
— Nina Lindström
Retriitin sisältö oli täydellinen, oli ilahduttavaa antautua luottavaisena Mian ohjattavaksi harjoituksissa. Tieto/taitotaso oli huikeaa koettavaa. Erityisesti pidin Mian luontevasta, luonnollisesta tavasta ohjata ja luennoida.

Kokkien herkut veivät kielen mennessään, heidän luomuksiaan oli ilo syödä. Mikon isännöinti oli hurmaavaa, lämmössään ja rentoudessaan. Kiitos siitäkin.
Puitteet ja ympäristö kutsuivat hyvään oloon, syvä tyytyväisyys ihan koko paketista.
— Päivi, HH-retriittiläinen 2019
Olin siskoni kanssa Hengähdyshetkiä-päiväretriitissä yhden sunnuntain. Me ikiunettomat, yömme valvovat. Vaan mitä tapahtuikaan, kun vietimme taianomaisen päivän taianomaisessa ympäristössä Villa Mandalassa.

Nukuimme seuraavan yön molemmat sikeästi. Aamulla laitoimme toisillemme hämmästyneitä viestejä, että mitä ihmettä, yö ei mennytkään valvoessa. Ja miten se unikin oli jotenkin niin sikeää. Mitään tällaista emme osanneet odottaa. Olen hämmentynyt, hämmästynyt ja vaikuttunut.
— Jonna Rytinki

Hengähdyshetkiä Silence REMIX -retriitti

pe-su 21.02–23.02.2020 

Ohjelma


Perjantai


17.00-17.15 Saapuminen & huoneisiin asettuminen
17.15-18.30 Retriitin avaus. Luento mielenhallinnasta, meditaatiosta ja siitä, miksi hengähdyshetket toimivat.
18.30 Hiljaisuuteen laskeutuminen
18.30-19.30 Kartanon illallinen
19.30-21.00 Rauhallisia meditaatioon valmistavia kehonhuoltoharjoituksia ja iltameditaatio


Lauantai


7.45-9.15 Aamuinen kehon Hengähdyshetkiä-harjoitus ja istumameditaatio
9.15-10.15 Kartanon aamiainen
10.15-12.00 Aikaa levolle ja omannäköiselle rentoutumiselle
12.00-13.00 Päivän Hengähdyshetkiä-meditaatioharjoitus
13.00-14.00 Kartanon lounas
14.00-15.30 Kävelymeditaatio Hiljaisuuden metsäpolulla
15.30-17.30 Omaa aikaa
17.30-19.00 Illan Hengähdyshetkiä-harjoitus restoratiivisen kehonhuollon tekniikoin.
19.00-20.00 Kartanon illallinen
20.00-22.00 Hiljaisuuden sauna ja kylpypalju


Sunnuntai


07.45-9.15 Aamun ohjattu meditaatioharjoitus
09.15-10.15 Kartanon aamiainen
10.15-11.00 Aikaa levolle, ulkoilulle ja omannäköiselle rentotumiselle
11.00-12.30 HENGÄHDYSHETKIÄ-stressinhallintaharjoitus. Stressinhallintaa, keskittymistä ja läsnäoloa lisääviä harjoituksia lempeän kehonhuollon tekniikoilla.
12.30-13.30 Kartanon lounas
13.30-14.00 Omaa aikaa, ja tavoiden pakkaaminen huoneista
14.00-15.00 Lyhyt meditaatioharjoitus. Hiljaisuudesta pois laskeutuminen ja retriitin päätöstilaisuus

 


 
 
 

 
_N2A6644.jpg

Ohjelma

Ohjelma päivitetään, kun seuraava retriitti julkaistaan.

 

Majoitus & hinnat

Noin 15 m²:n makuuhuoneet ovat 2-4 hengelle. Jokainen huone on maalaisromantiikkaa kunnioittava yksilöllinen ja tyylikäs kokonaisuus. Rengintupa on erillinen, pientalomainen 6 hengen huoneisto. Kylpyhuoneet ovat tilavia ja ne on suunniteltu joka huoneessa uniikeiksi mm. marokkolaisen tiilikeramiikan ja puukäsityön avulla.  Jokaiseen huoneeseen on luotu yksityisyyttä kaikille asiakkaille kauniilla väliverhoiluilla, sänkyjen sijoittelulla ja muilla huoneiden sisustusratkaisuilla.

Huoneet on suunniteltu sisustukseltaan takaamaan levolliset unet. Stress Free Arean© alueella minimoidaan stressiä tuottavat ärsykkeet kuulo-, näkö-, tunto-, ja hajuaistille. Jokaisessa huoneessa on maalaismaisemaan aukeava oma terassi tai parveke. Huoneiden riittävyys ja huonejaot päivittyvät automaattisesti alapuolelta. Niitä ei ole tarpeen tarkistaa erikseen Villa Mandalan yhteyshenkilöltä.

PETITE SUITE - Huone 1 eli 2 HENGEN HUONE NAISILLE

OMinaisuudet: oma vessa, jaettu tilava 4 suihkun kylppäri, kaksi sänkyä, terassi ja 1. kerroksen näköala pellolle. Huone 1. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.

435.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

PETITE SUITE - HUONE 2 ELI 2 HENGEN HUONE NAISILLE  OMinaisuudet: oma vessa, jaettu tilava 4 suihkun kylppäri, kaksi sänkyä, parveke ja 1. kerroksen näköala pellolle. Huone 2. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.  435.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

PETITE SUITE - HUONE 2 ELI 2 HENGEN HUONE NAISILLE

OMinaisuudet: oma vessa, jaettu tilava 4 suihkun kylppäri, kaksi sänkyä, parveke ja 1. kerroksen näköala pellolle. Huone 2. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.

435.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

PETITE SUITE - Huone 5 eli 2 HENGEN HUONE MIEHILLE TAI PARISKUNNALLE  OMinaisuudet: oma (tai retriitistö riippuen huoneen 9 kanssa jaettu) tilava kylppäri ja vessa, kaksi sänkyä, parveke ja 2. kerroksen näköala pellon yli. Huone 5. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.  435.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

PETITE SUITE - Huone 5 eli 2 HENGEN HUONE MIEHILLE TAI PARISKUNNALLE

OMinaisuudet: oma (tai retriitistö riippuen huoneen 9 kanssa jaettu) tilava kylppäri ja vessa, kaksi sänkyä, parveke ja 2. kerroksen näköala pellon yli. Huone 5. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.

435.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

MANDALA ECOLODGE / Rengintupa 6 eli 4 HENGEN HUONE NAISILLE / OMA KYLPYHUONE ja OMA VESSA OMinaisuudet: Nyt ollaan maalla! Huoneen suuri ikkunaseinä aukeaa laajaan peltomaisemaan, ja huoneessa bonuksena olevan miniolohuoneen soffalla kelpaa tuijotella horisonttiin kuin merelle ikään. Oma WC, kaunis kylpyhuone, oma terassi ja paljon säilytystilaa vaatteille ja matkalaukuille. Remontti valmistunut 2019.

MANDALA ECOLODGE / Rengintupa 6 eli 4 HENGEN HUONE NAISILLE / OMA KYLPYHUONE ja OMA VESSA
OMinaisuudet: Nyt ollaan maalla! Huoneen suuri ikkunaseinä aukeaa laajaan peltomaisemaan, ja huoneessa bonuksena olevan miniolohuoneen soffalla kelpaa tuijotella horisonttiin kuin merelle ikään. Oma WC, kaunis kylpyhuone, oma terassi ja paljon säilytystilaa vaatteille ja matkalaukuille. Remontti valmistunut 2019.

MANDALA TRIPLE / Rengintupa 7 eli 3 HENGEN HUONE NAISILLE / OMA KYLPYHUONE JA VESSA OMinaisuudet: oma tilava kylppäri ja vessa, kolme sänkyä ja sohva. Huone 7. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.  419.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

MANDALA TRIPLE / Rengintupa 7 eli 3 HENGEN HUONE NAISILLE / OMA KYLPYHUONE JA VESSA
OMinaisuudet: oma tilava kylppäri ja vessa, kolme sänkyä ja sohva. Huone 7. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.

419.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

MANDALA HAPPY ECO - Huone 3 eli 4 HENGEN HUONE NAISILLE / JAETTU KYLPYHUONE ja OMA VESSA
OMinaisuudet: jaettu kylppäri, kauniit näköalat peltomaisemaan, huoneet 3, 6 ja 8, omat sängyt. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.

399.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

DELUXE SUITE - Huone 4 eli 2 HENGEN HUONE SAMAN SUKUPUOLEN KAVERUKSILLE TAI PARISKUNNALLE  OMinaisuudet: oma tilava kylppäri ja vessa, kaksi sänkyä, parveke ja 2. kerroksen näköala pellon yli. Huone 4. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.  450.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

DELUXE SUITE - Huone 4 eli 2 HENGEN HUONE SAMAN SUKUPUOLEN KAVERUKSILLE TAI PARISKUNNALLE

OMinaisuudet: oma tilava kylppäri ja vessa, kaksi sänkyä, parveke ja 2. kerroksen näköala pellon yli. Huone 4. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.

450.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

MANDALA ECOLODGE / Rengintupa 8 eli 4 HENGEN HUONE NAISILLE / OMA KYLPYHUONE ja OMA VESSA
OMinaisuudet: Tunnelmalliset käsinveistetyt hirsiseinät, 1800-luvun kamiina ja käsinmaalatut alkuperäistapetit kertovat tarinoitaan ja luovat huoneeseen vanhan ajan romantiikkaa. Oma kylppäri ja WC, design-sängyt, kaunis kylpyhuone ja bonuksena huoneella oma lämmitetty terassi, jonka sohvilla kelpaa kelliä kirja kädessä. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.

399.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

MANDALA DELUXE / Rengintupa 9 eli 2 HENGEN HUONE KAVERUKSILLE TAI PARISKUNNILLE / OMA KYLPYHUONE ja OMA VESSA OMinaisuudet: Oma kylpyhuone ja vessa, huoneessa kaunis takka, tunnelmalliset hirsiseinät ja kauniit näköalat peltomaisemaan, 2 sänkyä, oma sisäänkäynti. Kyseessä on hiljainen, 100-vuotiaan omenapuun alla lepäävä Rengintuvan päätyhuone. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.  499.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

MANDALA DELUXE / Rengintupa 9 eli 2 HENGEN HUONE KAVERUKSILLE TAI PARISKUNNILLE / OMA KYLPYHUONE ja OMA VESSA
OMinaisuudet: Oma kylpyhuone ja vessa, huoneessa kaunis takka, tunnelmalliset hirsiseinät ja kauniit näköalat peltomaisemaan, 2 sänkyä, oma sisäänkäynti. Kyseessä on hiljainen, 100-vuotiaan omenapuun alla lepäävä Rengintuvan päätyhuone. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.

499.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

HAMSA MINI SUITE - Huone 10 eli 2 hengen huone ensisijaisesti pariskunnille ja kavereille. Huoneen 5 kanssa jaettu (toki privaatti eli lukittava) tilava vessa ja kaunis marokkolaisin kaakelein sisustettu kylpyhuone. Näköala 2. kerroksesta talon etupihalle. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita. Mahdollisuus upgreidata 100€:lla yhden hengen huoneeksi / vkonloppu.  425.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

HAMSA MINI SUITE - Huone 10 eli 2 hengen huone ensisijaisesti pariskunnille ja kavereille. Huoneen 5 kanssa jaettu (toki privaatti eli lukittava) tilava vessa ja kaunis marokkolaisin kaakelein sisustettu kylpyhuone. Näköala 2. kerroksesta talon etupihalle. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita. Mahdollisuus upgreidata 100€:lla yhden hengen huoneeksi / vkonloppu.

425.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

 

Valmistaudu viikonloppuun näin:

Villa Mandalassa tarjotaan herkullista, luomu- ja lähiruokapohjaista kasvis- ja vegaaniruokaa. Ruoassa käytetään myös minimaalisesti valkoista sokeria, maitotuotteita ja gluteenia. Detox-retriiteillä sinulla on mahdollisuus lisäksi luopua kahvista, ja Hengähdyshetkiä- ja detox-retriiteillä kannustamme asiakkaitamme myös digidetoxiin eli tietokoneiden kotiin jättämiseen ja kännykän sulkemiseen ensimmäisenä iltana. Muistithan ilmoittaa mahdolliset allergiat ilmoittautumisesi yhteydessä, tai viimeistään nyt (info@villamandala.fi). Ilmoitathan myös mahdolliset eläinallergiat / tiedon omistatko eläimiä, jotka otamme huomioon huonejaoissa.

RETRIITIN AIKATAULUSTA:

Retriitti alkaa perjantaina saapumisella klo 17.00-17.30. Kartanon illallinen tarjoillaan ensimmäisenä päivänä klo 20.15. Retriitti päättyy sunnuntaina klo 14.30.–15.00.

VARUSTEISTA:

Pyyhkeet ja lakanat löytyvät valmiina huoneestasi. Tarvitset mukaan oman päivittäiskosmetiikkasi ja oman juomapullon. Villasukat ovat mukavat sisätiloissa. Ota mukaan myös oma erillinen pyyhe saunomista varten. Jos tarvitset muistiinpanovälineitä, tuo mukanasi paperia ja kyniä luentoja varten.  Omia eväitä on mahdollista nauttia omassa huoneessa. Erillisiä kylmätiloja tai lämmitysmahdollisuuksia Villa Mandalassa ei ole. Jos tahdot ulkoilla metsäreiteillämme, pakkaa kunnon ulkoilukengät ja ulkoiluvaatteet mukaan. Kesällä hyttysymyrkky on hyödyksi.

SAAPUMISESTA:

Pääset Villa Mandalaan parhaiten omalla autolla. Osoitteemme on Lapinkyläntie 613 B, Skinnarby. Seuraathan tarkasti reitin viimeisen hiekkatien  loppuun niin, että saavut Vila Mandalan pihalle ja parkkipaikoille. Olethan huomioiva naapureita kohtaan etkä käänny liian aikaisin heidän pihoihinsa. Kun olet perillä oikean rakennuksen eli Villa Mandalan pihassa, et voi erehtyä.

Jos saavut julkisilla kulkuneuvoilla, olet itse vastuussa reittien tarkistamisesta ja kyydeistä perille. Me emme harmi kyllä voi järjestää kyytejäsi, mutta voit kysellä tapahtumien Facebook-ryhmissä kimppakyytejä muilta paikkalle saapuvilta esim. bensarahoja kiitokseksi lupaamalla.

Helpoiten pääset Loviisan linja-autoasemalta sen yhteydessä olevan taksiaseman taksien avulla Villa Mandalaan. Bussi Loviisasta Mandalaan (vakiovuoro Loviisa-Pukaro) lähtee perjantaina Loviisan bussiaseman laituri 6:sta klo 16.15. Pyydä kuskia pysäyttämään Villa Mandalan kohdalla Lapinkyläntiellä (Hommansbystä kohti Skinnarbytä). Bussi on perillä n. 16.35, ja sinulla on tunnin verran aikaa kirjautua sisään ja asettua taloksi. Ethän myöhästy bussista, se on päivän viimeinen vuoro. Sunnuntaina järjestämme kimppakyytejä ja Mandalan kuljetusta takaisin Loviisaan (matka n. 15 min.), sillä vakibussivuorot eivät kulje kylältä Loviisaan. Loviisasta bussit Porvoon ja Mellunmäen (Itäväylä) kautta Helsinkiin lähtevät sunnuntaina 14:2515:20 ja pikavuoro 15:30. Bussit Kotkaan 14.50 sekä Haminan ja Lappeenrannan kautta Imatralle 15:50. Bussi Tampereelle 15:45. Lisätietoja saat Matkahuollosta.

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mitä hintaan sisältyy?

Osana pe-su retriittipakettia saat majoituksen, jonka voit valita alapuolella olevasta valikosta toiveidesi mukaan. Saat myös päivittäin kasviskeittiömme valmistamat herkkuateriat. Lisäksi retriittien hintaan kuuluu aina monipuolinen sisältöohjelma; päivittäiset inspiraatioluennot ja ammattitaidolla ohjatut, hoitavat kehonhuoltoharjoitukset. Retriiteillä tehdään usein myös luontoretkiä, jotka kuuluvat hintaan nekin. Lauantaisin saunotaan kartanosaunan syleilyssä hiljaisen pellon laidassa. Kaupan päälle saat paljon samanhenkisiä ystäviä ja uusia hyvinvoinnin rakennusaineita pitkälle tulevaan.

Eipä ihme, että asiakkaamme kommentoivat hinnoitteluamme usein näin: "Minun puolestani tämä olisi kyllä voinut maksaa enemmänkin!"


varaus- ja peruutusehdot

Varaamalla retriitin sitoudut näihin varaus- ja peruutusehtoihin. Klikkaa tästä.