Vaellukset

Villa Mandala sijaitsee rauhallisessa maalaismaisemassa, isojen asumattomien metsäalueiden vieressä. Hiljaisuuden metsässä on noin kolmen kilometrin hoidettu ulkoilupolku/hiihtoreitti, jonka varrella on pysähdyspaikkoja, kuten Suuri meditaatiokivi, Metsäjoogarasti ja talvisin hiljainen Metsänkuuntelulaavu. Haastavampaa reittiä kaipaavalle lähellä kulkee myös Itä-Uudenmaan kuuluisa Pirtupolku, joka on merkitty metsään lippunauhoin.

Tilauksesta järjestämme myös pidempiä vaelluksia metsämaisemassa, villiyrttiworkshopeja ja muuta liikuntaa erilaisissa luontoympäristöissä.

Luontovalokuvaus

Voit tilata ryhmällesi workshopin luontovalokuvaamisesta ammattivalokuvaajan opastuksella. Opit valotuksen, rajaamisen ja luontokuvausvälineiden tärkeimmät salat, ja saat jatkossa ulkoiluusi aivan uuden ulottuuvuuden. 

Hortaretket

Antoisin tapa nauttia yrtit ja "päivän vihreät" on tietenkin kerätä ne itse! Tässä työpajassa liikut oppaamme kanssa Villa Mandalaa ympäröivässä puhtaassa luonnossa ja opit tunnistamaan hyötykasveja päivittäiseen ruoanlaittoon ja pikkuvaivojen lääkintäänkin. Käytössä on suomalaisen perinteen, kiinalaisen lääketieteen ja intialaisen ayurvedan oppeja luonnon rikkauksien hyödyntämisestä.

Järviretket

Retriiteillämme teemme kesäisin erilaisia retkiä kalliorantaiselle, kauniille lähijärvellemme. Voit tilata omalle ryhmällesi myös n. 3-4 tunnin lounasretken järvelle. Silloin pyöräilemme reissun kumpaankin suuntaan, vietämme leppoisaa päivää lukien, rentoutuen ja vaikkapa uimahyppyjä harjoitellen, minkä jälkeen syömme VM:n herkkulounaan jälkiruokineen aurinkoisissa rantamaisemissa.

Metsäjooga

Saat yrityspäivissä ja joillakin retriiteillä mahdollisuuden harjoitella joogaa asiantuntevassa ohjauksessa, ainutlaatuisen kauniissa metsäympäristössä. Treenaamme isojen kallionlohkareiden, kaatuneiden puiden, vanhojen runkojen ja muiden luonnonelementtien avulla. Mukana matkassa seikkailevat suomalaisen mytologian, folkloren ja kalevalaisen perinteen hahmot. Metsäjooga on Villa Mandalan Mian jo vuonna 2011 kehittämä liikuntalaji, joka on sittemmin levinnyt ympäri Suomen.

Pyöräretket

Pyöräretkillämme nautit leppoisasta liikunnasta perinteisessä maalaismaisemassa. Retkeä rikastavat mansardikattoiset piparkakkutalot, heilimöitsevät pellot, koski, kauniit metsäalueet ja syvä hiljaisuus ympärillämme, jonka rikkoo vain lämpimän hiekkatien rapina renkaiden alla.

 

 

 
 
 
 

Jos vuokraat VM:n omalle retriitillesi, voit yhdistää mukaan retkiä kauemmas

Jos haluat, retriitillesi voidaan räätälöidä retki Suomen kauneimmaksi kaupungiksi tituleerattuun Porvooseen, puutalojen vanhaan Loviisaan tai reippaan outdoor-kokemuksen saamiseksi 4 tunnin melonta- tai kiipeilyretkelle Pyhtäälle saakka.