Villa Mandala Resort

Detox-retriitit

 

MITÄ?

Tämä pe-su viikonloppuretriitti parantaa elämänlaatua laittamalla kehon ja mielen kuonat liikkeeseen. Detox ei tarkoita nälkää, vaan sitä, että puhdistat elimistösi, annat hyviä rakennusaineita kehollesi ja lepuutat mieltäsi päästämällä irti väsymyksestä ja energiaa sitovista ajattelutavoista. Käytämme apuna detox-joogaa, coachingia, hermostoon vaikuttavia rentoutus- ja hengitysharjoituksia sekä kehonhuoltotekniikoita, puhdasta luomu- ja lähiruokaa, raakaruokisia elementtejä ja suomalaisia yrttejä, sikeää unta ja totta kai rauhoittavaa luontoympäristöä.

Tällä retriitillä aamuliikunta on dynaamisempaa kuin Hengähdyshetkiä-retriitillä ja hiki nousee liikkuessa varmasti pintaan. Lähdet kotiin latautuneiden voimavarojen ja hyvin treenanneen kehon kanssa kanssa.

KENELLE?

Detox-retriitti on tarkoitettu Sinulle, joka tahdot putsata pois vanhan elämästäsi. Sinulle, joka haluat henkisen ja fyysisen aineenvaihduntasi käyntiin. Sinulle, joka toivot uutta elämäntyyliä ja liikettä kohti kuonasta vapaata tulevaisuutta. Detox-retriitti on loistava siirtymäriitti Sinulle, joka haluat siirtyä uuteen elämänvaiheeseen.

MISSÄ? 

Lupaamme välineet elämänmuutokseen ympäristössä, joka karkottaa stressin. Juuri kun muutos on käynnistymässä, ei tarvitse lähteä "illaksi kotiin". Villa Mandalassa pääset pyörremyrskyn silmään, tyyneyden keskukseen, jonka ympärillä hurrikaani saa riehua. Vietät aikaa harmonisissa Stress Free Area © -tiloissa sekä voimaannut luonnosta ja ihmisistä. Saat fyysistä ja henkistä tilaa tarkastella elämääsi rauhassa. Detoxaat harjoittelulla kehon ja mielen sekä ravitset itseäsi superkokkiemme herkkuruoalla.

KESTO? Pe klo 17.30–su klo 14.30.

HINTA? Perushinta 399 €, lisähinta huonetyyppien mukaan.

KATSO TAPAHTUMAKALENTERISTA TULEVAT RETRIITTIMME.

Villa Mandalan detox-retriitti palautti meidät kaikki taas takaisin tärkeiden asioiden pariin - tasapainoon, hyvään oloon ja rauhaan. Kiitos Villa Mandalan Mia ja Mikko, kun pidätte meistä huolta! Tällä kertaa oli hienoa tuoda myös joukko hyviä ystäviä mukaan. Loviisasta on tullut meille tärkeä huoahduspaikka.
— Anita Korhonen, Vantaa
Kaikki oli loistavaa: luennot, joogat ja rentoutukset ja tietenkin ruoka! Mia on mahtava superammattilainen, kuitenkin luonteva, tarpeeksi jämäkkä ja selkeä, mukava, luotettava ja armollinen.
— Leila Holmström, helsinki

 

Detox-retriitti

Viikonlopun päivämäärät julkistetaan, kun uusi retriitti ohjelmoidaan. Sillä välin, kurkkaathan tiedot detox-kesäretriitistä tapahtumakalenteristamme.

 
 

 
_95A2308.jpg

Mitä viikonlopun aikana tapahtuu?

PAIKKA: Villa Mandala
AIKA: PE-SU, uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin

Perjantai / Laskeutuminen retriitille -päivä
Klo 17.30-18.00 Saapuminen Villa Mandalaan & majoittuminen
Klo 18.00-18.30 Tervetulotilaisuus ja tutustuminen yläkerran salissa. 
(vaihda liikuntavaatteet valmiiksi päälle) 
Klo 18.30-20.15. Detoxaava body & mind-harjoitus
Klo 20.15-21.15 Kartanon illallinen + mukavaa yhdessäoloa ja maailmaa parantavia keskusteluja.

Lauantai / Keho-päivä
Klo 07.45-09.00 HARJOITUS: Dynaaminen, puhdistava aamuharjoitus / Mia Jokiniva
Klo 09.00-10.15 Mandalan terveellinen aamiainen
Klo 10.15-11.30. LUENTO: Mitä detoxaus on?
KLO 11.30-12.30 Hetki omaa aikaa päiväunille, lueskelulle ja yhdessä ololle
Klo 12.30-13.30. Kartanon kasvislounas jälkiruokineen
Klo 13.30-16.30 Omaa aikaa ulkoiluun, tupluureihin, lueskeluun tai oman näköiseen rentoutumiseen
Klo 16.30-18.30 HARJOITUS: Detoxaava body & mind-harjoitus / Mia Jokiniva
Klo 18.30-20.00 Kartanon illallinen. Mukavaa yhdessäoloa ja maailmaa parantavia keskusteluja.
Klo 20.00-21.30 Suomalaiskansallinen detox perinnesaunan ja paljun lämmössä. Kylpytuotteina Madaran luonnonkosmetiikkaa.

Sunnuntai / Mieli-päivä
Klo 07.45-09.00 HARJOITUS: Aamun dynaaminen detox-harjoitus
Klo 09.00-10.00 Mandalan terveellinen aamiainen
Klo 10.00-11.30. LUENTO-WORKSHOP: Oman elämän siivouspäivä / Self-coachingin tekniikkoja ja harjoituksia irtipäästämiseen, tavoitteiden kirkastamiseen ja eteenpäin menemiseen
Klo 11.30-13.00. Ulkoiluaikaa keväisessä metsässä tai torkkujen paikka halukkaille
Klo 13.00-14.00. Kartanon kasvislounas jälkiruokineen, kohti kotia rentoutuneina

Lisätiedot


Hinta: perushinta 399,00 € (sis. alv), LISÄHINTA HUONETYYPIN MUKAAN.

Ajankohta: TBA

Viimeinen ilmoittautumispvm: niin kauan kuin paikkoja riittää.

 

Majoitus & hinnat

Noin 15 m²:n makuuhuoneet ovat 2-4 hengelle. Jokainen huone on maalaisromantiikkaa kunnioittava yksilöllinen ja tyylikäs kokonaisuus. Rengintupa on erillinen, pientalomainen 6 hengen huoneisto. Kylpyhuoneet ovat tilavia ja ne on suunniteltu joka huoneessa uniikeiksi mm. marokkolaisen tiilikeramiikan ja puukäsityön avulla.  Jokaiseen huoneeseen on luotu yksityisyyttä kaikille asiakkaille kauniilla väliverhoiluilla, sänkyjen sijoittelulla ja muilla huoneiden sisustusratkaisuilla.

Huoneet on suunniteltu sisustukseltaan takaamaan levolliset unet. Stress Free Arean© alueella minimoidaan stressiä tuottavat ärsykkeet kuulo-, näkö-, tunto-, ja hajuaistille. Jokaisessa huoneessa on maalaismaisemaan aukeava oma terassi tai parveke. Huoneiden riittävyys ja huonejaot päivittyvät automaattisesti alapuolelta. Niitä ei ole tarpeen tarkistaa erikseen Villa Mandalan yhteyshenkilöltä.

 

PETITE SUITE - Huone 1 eli 2 HENGEN HUONE NAISILLE

OMinaisuudet: oma vessa, jaettu tilava 4 suihkun kylppäri, kaksi sänkyä, terassi ja 1. kerroksen näköala pellolle. Huone 1.  Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.

435.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

_95A9044.jpg

PETITE SUITE - HUONE 2 ELI 2 HENGEN HUONE NAISILLE

OMinaisuudet: oma vessa, jaettu tilava 4 suihkun kylppäri, kaksi sänkyä, parveke ja 1. kerroksen näköala pellolle. Huone 2.  Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.

435.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

room2.jpg

 MANDALA HAPPY ECO - Huone 3 eli  4 HENGEN HUONE NAISILLE / JAETTU KYLPYHUONE ja OMA VESSA
OMinaisuudet: jaettu kylppäri, kauniit näköalat peltomaisemaan, huoneet 3, 6 ja 8, omat sängyt. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.

399.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

_95A9085.jpg

DELUXE SUITE - Huone 4 eli 2 HENGEN HUONE SAMAN SUKUPUOLEN KAVERUKSILLE TAI PARISKUNNALLE 

OMinaisuudet: oma tilava kylppäri ja vessa, kaksi sänkyä, parveke ja 2. kerroksen näköala pellon yli. Huone 4.  Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.

450.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

_95A9118.jpg

PETITE SUITE - Huone 5 eli 2 HENGEN HUONE MIEHILLE TAI PARISKUNNALLE 

OMinaisuudet: oma (tai retriitistö riippuen huoneen 9 kanssa jaettu) tilava kylppäri ja vessa, kaksi sänkyä, parveke ja 2. kerroksen näköala pellon yli. Huone 5. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.

435.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

_95A9137.jpg

MANDALA ECOLODGE / Rengintupa 6 eli 4 HENGEN HUONE NAISILLE / OMA KYLPYHUONE ja OMA VESSA
Huoneen suuri ikkunaseinä aukeaa laajaan peltomaisemaan, ja huoneessa bonuksena olevan miniolohuoneen soffalla kelpaa tuijotella horisonttiin kuin merelle ikään. Oma WC, kaunis kylpyhuone, oma terassi ja paljon säilytystilaa vaatteille ja matkalaukuille. Remontti valmistunut 2019.

399.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

_95A9687s.jpg

MANDALA TRIPLE / Rengintupa 7 eli 3 HENGEN HUONE NAISILLE / OMA KYLPYHUONE JA VESSA
OMinaisuudet: oma tilava kylppäri ja vessa, kolme sänkyä ja sohva. Huone 7.  Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.

419.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

room7s.jpg

MANDALA ECOLODGE / Rengintupa 8 eli 4 HENGEN HUONE NAISILLE / OMA KYLPYHUONE ja OMA VESSA
OMinaisuudet: Tunnelmalliset käsinveistetyt hirsiseinät, 1800-luvun kamiina ja käsinmaalatut alkuperäistapetit kertovat tarinoitaan ja luovat huoneeseen vanhan ajan romantiikkaa. Oma kylppäri ja WC, design-sängyt, kaunis kylpyhuone ja bonuksena huoneella oma lämmitetty terassi, jonka sohvilla kelpaa kelliä kirja kädessä. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.

399.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

MANDALA DELUXE / Rengintupa 9 eli 2 HENGEN HUONE KAVERUKSILLE TAI PARISKUNNILLE / OMA KYLPYHUONE ja OMA VESSA
OMinaisuudet: Oma kylpyhuone ja vessa, huoneessa kaunis takka, tunnelmalliset hirsiseinät ja kauniit näköalat peltomaisemaan, 2 sänkyä, oma sisäänkäynti. Kyseessä on hiljainen, 100-vuotiaan omenapuun alla lepäävä Rengintuvan päätyhuone. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.

499.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

room9newS.jpg

 HAMSA MINI SUITE - Huone 10 eli 2 hengen huone ensisijaisesti pariskunnille ja kavereille. Huoneen 5 kanssa jaettu (toki privaatti eli lukittava) tilava vessa ja kaunis marokkolaisin kaakelein sisustettu kylpyhuone. Näköala 2. kerroksesta talon etupihalle. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita. Mahdollisuus upgreidata 100€:lla yhden hengen huoneeksi / vkonloppu.

425.00 / PE-SU / RETRIITTI PER HENKILÖ

room10s.jpg 

Valmistaudu viikonloppuun näin:

Villa Mandalassa tarjotaan herkullista, luomu- ja lähiruokapohjaista kasvis- ja vegaaniruokaa. Ruoassa käytetään myös minimaalisesti valkoista sokeria, maitotuotteita ja gluteenia. Detox-retriiteillä sinulla on mahdollisuus lisäksi luopua kahvista, ja Hengähdyshetkiä- ja detox-retriiteillä kannustamme asiakkaitamme myös digidetoxiin eli tietokoneiden kotiin jättämiseen ja kännykän sulkemiseen ensimmäisenä iltana. Muistithan ilmoittaa mahdolliset allergiat ilmoittautumisesi yhteydessä, tai viimeistään nyt (info@villamandala.fi). Ilmoitathan myös mahdolliset eläinallergiat / tiedon omistatko eläimiä, jotka otamme huomioon huonejaoissa.

RETRIITIN AIKATAULUSTA:

Retriitti alkaa perjantaina saapumisella klo 17.00-17.30. Kartanon illallinen tarjoillaan ensimmäisenä päivänä klo 20.15. Retriitti päättyy sunnuntaina klo 14.30.

VARUSTEISTA:

Pyyhkeet ja lakanat löytyvät valmiina huoneestasi. Tarvitset mukaan oman päivittäiskosmetiikkasi ja oman juomapullon. Villasukat ovat mukavat sisätiloissa. Ota mukaan myös oma erillinen pyyhe saunomista varten. Jos tarvitset muistiinpanovälineitä, tuo mukanasi paperia ja kyniä luentoja varten.  Omia eväitä on mahdollista nauttia omassa huoneessa. Erillisiä kylmätiloja tai lämmitysmahdollisuuksia Villa Mandalassa ei ole. Jos tahdot ulkoilla metsäreiteillämme, pakkaa kunnon ulkoilukengät ja ulkoiluvaatteet mukaan. Kesällä hyttysymyrkky on hyödyksi.

SAAPUMISESTA:

Pääset Villa Mandalaan parhaiten omalla autolla. Osoitteemme on Lapinkyläntie 613 B, Skinnarby. Seuraathan tarkasti reitin viimeisen hiekkatien  loppuun niin, että saavut Vila Mandalan pihalle ja parkkipaikoille. Olethan huomioiva naapureita kohtaan etkä käänny liian aikaisin heidän pihoihinsa. Kun olet perillä oikean rakennuksen eli Villa Mandalan pihassa, et voi erehtyä.

Jos saavut julkisilla kulkuneuvoilla, olet itse vastuussa reittien tarkistamisesta ja kyydeistä perille. Me emme harmi kyllä voi järjestää kyytejäsi, mutta voit kysellä tapahtumien Facebook-ryhmissä kimppakyytejä muilta paikkalle saapuvilta esim. bensarahoja kiitokseksi lupaamalla.

Helpoiten pääset Loviisan linja-autoasemalta sen yhteydessä olevan taksiaseman taksien avulla Villa Mandalaan. Bussi Loviisasta Mandalaan (vakiovuoro Loviisa-Pukaro) lähtee perjantaina Loviisan bussiaseman laituri 6:sta klo 16.15. Pyydä kuskia pysäyttämään Villa Mandalan kohdalla Lapinkyläntiellä (Hommansbystä kohti Skinnarbytä). Bussi on perillä n. 16.35, ja sinulla on tunnin verran aikaa kirjautua sisään ja asettua taloksi. Ethän myöhästy bussista, se on päivän viimeinen vuoro. Sunnuntaina järjestämme kimppakyytejä ja Mandalan kuljetusta takaisin Loviisaan (matka n. 15 min.), sillä vakibussivuorot eivät kulje kylältä Loviisaan. Loviisasta bussit Porvoon ja Mellunmäen (Itäväylä) kautta Helsinkiin lähtevät sunnuntaina 14:2515:20 ja pikavuoro 15:30. Bussit Kotkaan 14.50 sekä Haminan ja Lappeenrannan kautta Imatralle 15:50. Bussi Tampereelle 15:45. Lisätietoja saat Matkahuollosta.

 

MITÄ HINTAAN SISÄLTYY?

Osana pe-su retriittipakettia saat majoituksen, jonka voit valita alapuolella olevasta valikosta toiveidesi mukaan. Saat myös päivittäin kasviskeittiömme valmistamat herkkuateriat. Lisäksi retriittien hintaan kuuluu aina monipuolinen sisältöohjelma; päivittäiset inspiraatioluennot ja ammattitaidolla ohjatut, hoitavat kehonhuoltoharjoitukset. Retriiteillä tehdään usein myös luontoretkiä, jotka kuuluvat hintaan nekin. Lauantaisin saunotaan kartanosaunan syleilyssä hiljaisen pellon laidassa. Kaupan päälle saat paljon samanhenkisiä ystäviä ja uusia hyvinvoinnin rakennusaineita pitkälle tulevaan.

Eipä ihme, että asiakkaamme kommentoivat hinnoitteluamme usein näin: "Minun puolestani tämä olisi kyllä voinut maksaa enemmänkin!"


varaus- ja peruutusehdot

Lue varaus- ja peruutusehdot täältä.