Back to All Events

Palautumisvalmentajan koulutus 2024-2025


  • Villa Mandala Resort Lapinkyläntie 613 B 07870 Skinnalrby Finland (map)

MISSÄ: Villa Mandala Resort

KUKA: Palautumisvalmentajien koulutusorganisaatio Villa Mandala Resort: Kouluttajinasi stressinhallinnan kouluttaja-valmentaja ja joogaterapeutti Mia Jokiniva, työpsykologi-valmentaja Outi Pikkuoksa, psykoterapeuttikouluttaja Minna Martin, sisätautilääkäri Satu Haikio ja taideterapeutti-valmentaja Krista Launonen.

KESTO: 12kk, täysihoito, kaikki opetukset ja materiaalit, koulutusorganisaatio tuki opinnoissa ja sertifiointi

HAKEMUKSET: Sivun alareunassa.

Hengähdyshetkiä-koulutus antaa sinulle työkalut ja osaamisen stressinhallinnan ja palautumisen kentällä työskentelyyn. Olemme kouluttaneet Villa Mandalassa stressinhallintaa 11 vuotta, ja viime vuosina tarjonneet osaamisen ja eväät palautumisvalmentajan ammattiin yli sadalle valmentajalle. Monet ovat HR-henkilöstöä, opettajia, sairaanhoitajia, esihenkilöitä, lääkäreitä, fysioterapeutteja sekä markkinoinnin ja myyntityön ammattilaisia - eli kaikkia meitä, jotka kohtaamme stressiä päivittäin työssämme ja toivomme konkreettisia lisätyöḱaluja ihmisten auttamiseen.

Palautumisvalmennus on tulevaisuuden ala, ja kentälle tarvitaan paljon uusia osaajia. Sen tähden olemme päättäneet jakaa Sinulle oman pääomamme palautumisen valmentajien, psykologien, psykoterapeutin, lääkärin ja taideterapeutin näkökulmilla ja rautaisella ammattitaidolla aiheeseen.

Voit yhdistää valmennustyökalut nykyiseen työhösi, tai astua kokonaan uuden ammatin pariin. Villa Mandala on toiminut vuodesta 2012 alkaen Suomen johtavana stressinhallinnan asiantuntijayrityksenä, ja valmentanut kymmeniä tuhansia suomalaisia ja kansainvälisiä yksityishenkilöitä, sekä yritysryhmiä, ministeröitä ja kansalaisjärjestöjä palautumisen parissa. Työkalupakistasi tulee tuhti, ja tunnet valmistuessasi olosi varmaksi käytännön työhön astumiseen.

Löydät koulutuksen muut kattavat tiedot sivuiltamme osoitteesta www.villamandala.fi/palautumisvalmentajaksi.

Tervetuloa tutustumaan!

KOULUTUSMODUULIEN AJANKOHDAT:

MODUULI 1: pe-su 16.-18.2.2024 / Mia Jokiniva

MODUULI 2: pe-su 12.-14.4.2024 / Mia Jokiniva ja Minna Martin

MODUULI 3: to-la 9.-11.5.2024 (to-la, koska helatorstai ja äitienpäivä) / Mia Jokiniva ja Outi Pikkuoksa

MODUULI 4: pe-su 28.-30.6.2024 / Mia Jokiniva

MODUULI 5: pe-su 23.-25.8.2024 / Mia Jokiniva ja Krista Launonen

MODUULI 6: pe-su 8.-10.11.2024 / Mia Jokiniva ja Satu Haikio

MODUULI 7: pe-su 10.-12.1.2025 / Mia Jokiniva