Back to All Events

Vollmond Yoga & Chant Retreat / Suzanne Kern & Anna Bosch / In German


Tule mukaamme Loviisaan Villa Mandalaan! Koko retriittikeskus luonnon keskellä on yksin meidän käytössämme. Se on paikka, joka näiden päivien ajan on kotimme ja johon olet tervetullut sellaisena kuin olet! Haluamme luoda sinulle turvallisen tilan, johon voit vetäytyä löytääksesi taas sisäisen voimasi.

Onko tähän tarkoitukseen olemassa parempaa paikkaa kuin naisyhteisö?

Sinua odottavat Prana Flow -ja yinjoogaharjoitteet, jotka auttavat sinua uusiutumaan ja voimistumaan sekä päivittäiset meditaatio-  ja chanting-tunnit (mantrojen melodinen toisto).

Päiväsi Villa Mandalassa tulevat olemaan  täynnä iloa ja kiitollisuutta, liikettä ja hiljaisuutta, uusiutumista ja rentoutumista. Sinulla on toki myös riittävästi omaa aikaa – luonto on keskuksen välittömässä läheisyydessä  ja raikas ilma sekä metsä odottavat sinua.

Kuun voiman lisääntyessä teemme harjoitteemme Villa Mandalan  kauniissa joogatilassa ja sään salliessa kenties myös ulkona. Kahtena iltana on tarjolla saunomista ja mahdollisuus nauttia paljun lämpimästä vedestä. 

Päivittäin voit nauttia kolme terveellistä  vegaania/ kasvisateriaa, jotka valmistetaan aina tuoreeltaan.  Täydenkuunilta lauantaina tulee olemaan retriitin kohokohta – anna yllättää itsesi! 

Tämä naisille suunnattu retriitti sopii myös henkilöille ilman aikaisempaa joogan tuntemusta, sillä kehon harjoitteet ovat vain osa monipuolista tarjontaa, ja sinä itse päätät, mihin haluat osallistua!

OPETTAJAT  / LEHRERINNEN

Suzanne Kern

Fysioterapeutti ja joogaopettaja (Prana Flow ja Faskia jooga). Suzanne on syntynyt Helsingissä ja puhuu suomea.

Lisätietoja ohjelmasta ja hinnoista  (joulukuusta lähtien): www.bodymindpraxis-eutin.de

Matkapuhelin: +4917672492651 (whatsapp)  Sähköposti: suzki@gmx.net

 Anna Bosch

Joogaopettaja (Vinyasa, Prana Flow ja Yin Yoga. Koe mantrojen ja kirtan-musiikin voima Annan kanssa! www.yoga-sattva.com

MEHR INFOS:

Mehr Infos über Preise, Zimmer und genaueren zeitlichen Ablauf ab Dezember 2018 über www.bodymindpraxis-eutin.de und ab Februar im VM.  Schreibe mir eine E-Mail, wenn Du Fragen hast, direkt informiert werden willst oder eine Reservierung möchtest~~ an : suzki@gmx.net 

99071ce8-eeb7-44bc-809b-d156763ef6c2.JPG
Later Event: October 11
Hengähdyshetkiä Silence REMIX