Back to All Events

SOLD OUT! Kesän detox-retriitti / 4 päivää / Mia Jokiniva


MITÄ? Tämä kesäretriitti parantaa elämänlaatua laittamalla kehon ja mielen kuonat liikkeeseen. Detox ei tarkoita nälkää, vaan sitä, että puhdistat elimistösi, annat hyviä rakennusaineita kehollesi ja lepuutat mieltäsi päästämällä irti väsymyksestä ja energiaa sitovista ajattelutavoista. Käytämme apuna länsimaisen lääketieteen tietoa detoksauksesta ja matalan tulehdustason hillitsemisestä, detox-joogaa, coachingia, hermostoon vaikuttavia rentoutus- ja hengitysharjoituksia sekä kehonhuoltotekniikoita, puhdasta luomu- ja lähiruokaa (raakaruokisia ja yrttielementtejä) sikeää unta ja totta kai rauhoittavaa luontoympäristöä.

MIELEN HARJOITUKSET: detox-retriiteillä tehdään keskittymis-, rentoutus- ja meditaatio- ja mindfulness-harjoittelua, joka auttaa päästäämään arjesta irti myös mielen sisällä - ja tarjoaa työkaluja hyvinvointiin myös kotiin, retriitiltä paluun jälkeen harjoitettavaksi.

KEHONHUOLTOHARJOITUKSET ovat detox-retriiteillä sisäelimiä stimuloivia ja puhdistavia liikkeitä, lymfanestekiertoa ja muuta aineevaihduntaa vauhdittavia asentoja sekä stressihormoneja verestä poistavia rentoutus- ja hengitysharjoituksia. Retriittipäivä aloitetaan dynaamisella aamuharjoituksella ja päivän lopuksi rauhoitutaan restoratiivisen harjoituksen parissa. Harjoitukset sisältävät pilateksen, joogan ja syvävenyttelyn elementtejä. Ne sopivat lajeja vasta aloitteleville, mutta tarjoavat inspiroivia harjoitushetkiä myös jo enemmän lajia harrastaneille.

Kurssin opettajana toimii Villa Mandalan sisältöjohtaja, stressinhallinnan valmentaja ja joogaopettaja Mia Jokiniva.

TORSTAI

Klo 17.30-18.00 Majoittuminen
Klo 18.00-20.00 Retriitin avajaistilaisuus ja illan detox-harjoitus
Klo 20.00-21.15. Kartanon illallinen

PERJANTAI

Klo 07.45-09.15 HARJOITUS: Dynaaminen, puhdistava aamun detox-joogaharjoitus
Klo 09.15–10.15 Mandalan terveellinen aamiainen
Klo 10.15–11.30 Omaa aikaa rentoutumiseen, keskusteluihin, päiväuniin jne. 
Klo 11.30-13.00 LUENTO: Anti-inflammatorinen ruokavalio – karista matala-asteinen tulehdus
Klo 13.00-14.30 Kartanon puhdistava lounas
Klo 14.30-16.45. Omaa aikaa ulkoiluun tai mahdollisuus ohjattuun pyöräretkeen maalaismaisemassa

Klo 16.45-17.45 WORKSHOP: Hengitystekniikat apuna detoxaamisessa
Klo 17.45-19.15 HARJOITUS: Illan kehon ja mielen restoratiivinen detox-harjoitus 
Klo 19.15-20.15 Kartanon illallinen. Mukavaa yhdessäoloa ja maailmaa parantavia keskusteluja.

LAUANTAI

Klo 07.45-09.15 HARJOITUS: Dynaaminen, puhdistava aamun detox-joogaharjoitus
Klo 09.15–10.15 Mandalan terveellinen aamiainen
Klo 10.15–11.45 Omaa aikaa rentoutumiseen, keskusteluihin, päiväuniin jne. 
Klo 11.45-13.15 LUENTO ja workshop : Kuinka mieli detoxataan?
Klo 13.15-14.15 Kartanon puhdistava lounas
Klo 14.15-17.30. Omaa aikaa ulkoiluun tai mahdollisuus ohjattuun pyöräretkeen maalaismaisemassa
Klo 17.30-19.15 HARJOITUS: Illan kehon ja mielen restoratiivinen detox-harjoitus 
Klo 19.15-20.15 Kartanon illallinen. Mukavaa yhdessäoloa ja maailmaa parantavia keskusteluja.
Klo 20.15-21.30 Suomalaiskansallinen detox perinnesaunan lämmössä ja paljun kylmyydessä. 

SUNNUNTAI

Klo 07.45-09.15 HARJOITUS: Dynaaminen, puhdistava aamun detox-joogaharjoitus
Klo 09.15–10.15 Mandalan terveellinen aamiainen
Klo 10.15-11.30 Aikaa unille, auringon otolle, omaan lomailuun
Klo 11.30-13.00. Detoxaava joogahieronta-workshop
Klo 13.00-14.00 Kartanon puhdistava lounas
Klo 14.00-14.30 Omaa aikaa esimerkiksi pakkaamiseen
Klo 14.30-15.00. Retriitin päätöstilaisuus

KENELLE? Detox-retriitti on tarkoitettu Sinulle, joka tahdot putsata pois vanhan elämästäsi. Sinulle, joka haluat henkisen ja fyysisen aineenvaihduntasi käyntiin. Sinulle, joka toivot uutta elämäntyyliä ja liikettä kohti kuonasta vapaata tulevaisuutta. Detox-retriitti on loistava siirtymäriitti Sinulle, joka haluat siirtyä uuteen elämänvaiheeseen.

VILLA MANDALA on 4 tähden resort-keskus. Osallistumismaksu sisältää 3,5 kurssipäivää täysihoidolla; kolme ruokailua päivittäin (runsas kartanoaamiainen, ravitseva lounas sekä monipuolinen illallinen), majoittumisen 2-4 hengen Stress free area -huoneissa, sisältöpalvelut, kartanosaunan ja rentouttavan paljun 1-2 iltana.

Majoittuminen tapahtuu viihtyisissä 2-4 hengen huoneissa, joista jokainen on oma uniikki, harmoninen kokonaisuutensa hyvää unta ja palautumista palvelevine sisustuksineen. Jokaisessa huoneessa on oma terassi tai parveke suoraan maalaismaisemaan. Huomioithan, että emme voi välttämättä huomioida kaikkia huonetoiveita. 2 hh:t täytämme ilmoittautumisjärjestyksen perusteella tulleiden toiveiden mukaan.

Kurssi alkaa torstaina kello 18.00 (majoittuminen 17.30), ja päättyy sunnuntaina kello 15.00. Ensimmäisenä iltana illlallinen klo 20.00.

PS. Keittiömme pystyy huomioimaan ruoka-aineallergiat ja gluteenittoman ja laktoosittoman ruokavalion, mutta koska VM:N kasvispohjaisessa ruokailussa käytetään paljon eri tavoin valmistettuja juureksia, perunaa, riisiä ja papukasvejakin, harmi kyllä kokkimme resurssit EIVÄT riitä ruokailujen yhteydessä sellaisten erityisannoksien ja -toiveiden kuin ayurveda, fodmap, paleo, atkins, montignac jne. huomiointiin.

Varaa paikkasi