Back to All Events

Hanne Laasala / Mindfulness-retriitti


Mindfulness-retriitti / Hanne Laasala

Olet lämpimästi tervetullut hyvinvointiviikonloppuun Mindfulness-retriitille kauniiseen Villa Mandalaan. Viikonlopun aikana käymme UCLA:n mindfulness-kurssin teemoja kuudessa ohjatussa kokonaisuudessa. 

  • Mitä mindfulness on ja miten harjoittaa mindfulnessia arjessasi

  • Kehotietoisuutta 

  • Kohtaamaan haastavia tunteita

  • Kehittämään positiivisia tunteita kuten lempeyttä itseä ja muita kohtaan

  • Työskentelemään haastavien ajatusten kanssa

  •  Tietoista vuorovaikutusta

Viikonloppu sopii niin mindfulnessin tutustumiseen kuin pidempään harjoitusta tehneille. Vietämme osan retriitistä hiljaisuudessa. Perjantaina illallisen jälkeen siirrymme ohjattujen tuokioiden ulkopuolella hiljaisuuteen ja annamme tilaa jokaiselle olla oman itsensä kanssa. Lauantaina ennen illallista siirrymme taas normaaliin kanssakäymiseen.

 Suomen mindfulness-instituutti tekee yhteistyötä Suomen Terapiatalon kanssa, ja viikonlopun sisältöön onkin räätälöity 50 minuutin yksilökeskustelu terapeutin kanssa, jonka aikana on mahdollista keskustella jostain omaan hyvinvointiin liittyvästä aiheesta. Aikoja näihin yksilökeskusteluihin voi varata viikonloppuna Villa Mandalassa joko lauantaille tai sunnuntaille. Yksilökeskustelu sisältyy viikonlopun ohjauksen hintaan.Lauantaina illalla on myös mahdollisuus saunomiseen ja kylpytynnyreistä nauttimiseen. Retriitti on pieni ja osallistujia on 14-23. 

Hyvinvointiviikonlopun Mindfulnessohjaajana sertifioitu UCLA MAPs-ohjaaja, UCLA:n kouluttama Mindfulness-kouluttaja, mindfulness- ja itsemyötätuntotutkija FM Hanne Laasala. Yksilökeskusteluista vastaa Suomen terapiatalon Silva Hatakka ja Outi Glasberg.

Aika: 07.-09.06.2019, retriitti alkaa pe 07.06. klo 17.00 ja päättyy su 09.06. klo 15.30
Paikka: 
Villa Mandala, Loviisa

Retriitin hinta:
Yksityishenkilölle: 369,00 € (sis. alv 24%) + majoitus ja täyshoito alkaen 260,00 € (sis. alv. 10-24%)
Maksajan ollessa yritys, yhteisö, ammatinharjoittaja, toiminimi: 349,00 € + alv 24% + majoitus alkaen 260,00 € (sis. alv. 10-24%)

Kysy lisää ja varaa paikkasi suoraan Hannelta: info@mindfulnessinstituutti.com