Back to All Events

SOLD-OUT! / Dharma Warriors / Joogan kesäretriitti 4pv / Taso 2–3


Dharma warriors, ohoi! Miten olisi, jos yhdistäisit vuoden pisimmän päivän, kesäpäivän seisauksen yhteiset joogajengin meditaatiorituaalit, kansainvälisen joogapäivän, kerrankin ajoissa tehdyt juhannussuunnitelmat, kokon, muinaiset tuliuhrit, Villa Mandalan ja Bhagavad-Gitan yhdistäminen samaan pakettiin? Näitä energioita ei voi pidellä - liity siis mukaan juhannuksen joogaretriitille!

 Tämä 4 neljän päivän joogaretriitti auttaa jokaista mukana olevaa viemään omaa tekniikkaansa, filosofiaosaamistaan ja henkilökohtaisten haasteiden paikkoja reilusti eteenpäin. Eniten hyödyt siis silloin, jos olet jo intohimoinen harrastaja ja haluat treenillesi aikaa kokeneelta opettajalta, joka osaa auttaa juuri sinun treeniäsi kehittymään turvallisella ja tarpeellisella tavalla. 

Teemme monipuolista asana-, pranayama- ja kriyaharjoitusta (emme siis enää joogan perusteita). Intensiiviretriitin teemana on joogafilosofiassa keskeinen dharman käsite. Jokaisella päivällä on oma teemansa. Opiskelet ja kuulet asana- ja filosofiaosuuksissa siis Bhagavad-Gitasta dharman ja karman ja bhaktin tarinaa, pohdit joogisen sankaruuden ja soturiuden käsitteitä ja teet niin kiehtovia koreografioita, käytännön tehtäviä ja meditaatiotreenejä, että sahasrarat säihkyvät ja siddhit vaan sihisevät.

(Huom! Juhannuskokko on tarjolla vain metsäpalovaroituksen salliessa.)

Retriitti sopii erityisen hyvin myös joogan opettajille, ja laittaa taattuun Mandala-tyyliin osallistujan pään sopivasti pyörälle.

Esimerkkipäivä näyttää tältä:

Klo 06.45-09.15 HARJOITUS: Dynaaminen aamujoogaharjoitus
Klo 09.15-10.15 Mandalan terveellinen aamiainen
Klo 10.15-11.15 Tauko
Klo 11.15-13.15 TEORIA-WORKSHOP retriitin teemasta
klo 13.15-14.15. Kartanon kasvislounas jälkiruokineen
Klo 14.15-16.15 Omaa aikaa lepoon, auringonottoon, pyöräilyyn, tupluureihin, retkeilyyn, ja lomavaihteelle asettumiseen
Klo 16.15-17.45 TEORIA-WORKSHOP retriitin teemasta OSA 2
Klo 17.45-19.15 HARJOITUS: Illan restoratiivinen joogaharjoitus 
Klo 19.15-20.15 Kartanon illallinen  
Klo 20.00-> omaa aikaa luonnossa, joogakaverien kanssa tai juhannussaunoen päivästä riippuen

Aloitamme ensimmäisenä päivänä klo 17.30 ja ruokailu on klo 20.00. Viimeisenä päivänä lopetamme 15.00.

Varaa paikkasi