Back to All Events

Hengähdyshetkiä / 21 päivää / Verkkovalmennus palautumiseen

Alkaako "stressireppusi" täyttyä ja askel painaa, mutta lomaan on vielä pitkä aika? Haluaisitko kerrankin kulkea kesälomalle niin, että olet täysissä voimissasi läsnä? Niin, että energiaa riittää juhannusjuhliinkin ilman, että pakkojuhlaa tarvitsee taistella läpi puolikoomassa työstressistä? Niin, että lomalla voit keskittyä siihen itseensä; lomasta nauttimiseen?

Kesäkuussa starttaa jälleen Villa Mandalan 21 päivän huippusuosittu stressinhallinnan verkkovalmennus Hengähdyshetkiä®. Tällä kurssilla olet maamme stressinhallinnan ykkösosaajien huomissa. Kätevä digitaalinen alusta takaa, että voit suitsia stressin juuri, kun sitä eniten haluat, tismalleen siellä missä tahdot. Kurssin harjoitukset ovat katsottavissa vielä kurssin jälkeekin. Jotkin harjoituksista saat ikiomaksi.

Lisätiedot