Back to All Events

DHARMA WARRIORS - JOOGALOMA SURFFIHÖYSTEIN MEKSIKOSSA


 

DHARMA WARRIORS - JOOGALOMA SURFFIHÖYSTEIN MEKSIKOSSA 23.1-30.1.2020Joogaat aamuisin kattoterassillamme auringon noustessa vuorien takaa ja kuunnellen meren aaltojen ääniä, kun aurinko valaisee upean rantamaiseman.

******

Supersuositut, joka vuosi loppuunmyydyt Villa Mandalan joogaretriitit Meksikossa saavat jatkoa ensi vuonna! Tammikuussa 2020 lähdetään ystävien kanssa lämpöön kaikkien aikojen joogalomalle Mia Jokinivan opetushoteissa. Surffimausteista innostuneet ovat tuttuun tyyliin matkalla Mikon huomissa aaltojen päällä. Joogin unelmaloma Meksikossa sopii ainakin 4-5 vuotta säännöllisesti jooganneelle. Otamme mukaan vain n. 15 henkeä, jotta voimme taata yksilöllisen opetuksen joogasalissa. Surffin suhteen voit olla vasta-alkaja tai edistynyt (kysy lisää info@villamandala.fi). Lupaamme, että tämä loma on unohtumaton!

JOOGASTA: Tämä on joogaretriitti, joka auttaa jokaista mukana olevaa viemään omaa tekniikkaansa, filosofiaosaamistaan ja henkilökohtaisten haasteiden paikkoja reilusti eteenpäin! Eniten hyödyt siis silloin, jos olet jo intohimoinen harrastaja ja haluat treenillesi aikaa kokeneelta opettajalta, joka osaa auttaa juuri sinun treeniäsi kehittymään turvallisella ja tarpeellisella tavalla. (Se ei ole aina asentojen syventymistä ja vahvoja avustuksia, vaan esim. viisaiden lisäharjoitteiden tuomaa lihastasapainoa tai kompensatoristen liikeratojen poistamista omasta asanatreenistä - tai jopa mielen harjoituksien lisäämistä fyysisen asanan paikalle, jne.)

Teemme monipuolista asana-, pranayama- ja kriyaharjoitusta (emme siis enää joogan perusteita). Intensiiviretriitin teemana on joogafilosofiassa keskeinen dharman käsite. Jokaisella päivällä on oma teemansa. Opiskelet ja kuulet asana- ja filosofiaosuuksissa siis Bhagavad-Gitasta dharman ja karman ja bhaktin tarinaa, pohdit joogisen sankaruuden ja soturiuden käsitteitä ja teet niin kiehtovia koreografioita, käytännön tehtäviä ja meditaatiotreenejä, että sahasrarat säihkyvät ja siddhit vaan sihisevät!

SURFFISTA: Koska päivittäinen 2 tunnin joogan dynaaminen aamutreeni on fyysisesti vahva (ja iltatreeni ja työpajat vievät lisätunteja päivästä), emme tällä retriitillä tarjoa surffia ohjelman sisällä niin paljon kuin ennen, vaan olemme asettaneet sen vapaaehtoiseksi niille, joiden kunto ja menomieli riittää myös päivittäiseen surffitreeniin - ihan mahdollista, itse aiomme tehdä näin ainakin! Jokaisen retriittiläisen pakettiin kuuluu kuitenkin yksi surffin alkeistunti; ja hotellin vieressä aukeaa upea aloittelijoiden breikki, johon voi kävellä parissa minuutissa vaikka joka päivä! Kokeneemmille on lähistöllä monta spottia, ja jos vuokraat hotelliltamme laudan mukaan, Mikko auttaa käytännön järjestelyissä kuten kyydeissä ja toimii surfbuddyna innokkaille.

MAJOITUS: Hinta sisältää majoituksen korkeatasoisessa hotellissa, aivan meren rannalla surffibreikkien vieressä. Joka huoneessa on keittiö, kaunis kylpyhuone, pöytäryhmä, käynti terassille tai parvekkeelle ja paljon lomayksityisyyttä - koko kaunis hotelli on vuokrattu vain meille! Hintaan kuuluu Villa Mandalan keittiöstä tutun Mikko Harman valmistama raikas ja runsas joogiaamupala. Lounaalle ja illalliselle jokainen voi seikkailla haluamallaan tavalla, joskus tekee mieli mennä porukalla, joskus valmistaa ruoka paikallisen torin aineksista itse, joskus taas vaikka rauhoittua illallisella kylän sivukaduilla yksin. Haluamme, että seikkailet ja eksyt Meksikon upeaan keittiöön!

MUUTA: Hinta sisältää yksilöllisen intermediate- ja advanced-tason opetuksen aamu- ja iltajoogassa, luentoja ja työpajoja joogafilosofiasta, meditaatio-, mantra- ja pranayamaharjoituksia, myös yhden surffitunnin ja useamman surffiluennon, päiväretken Sayulitaan ja unohtumattoman hienon veneretken lähisaarille katsomaan valaita, sekä toki maailman parhaan lomaseuran uusien ja vanhojen samanhenkisten kaverien muodossa!

HINTA: 1299-1499€ riippuen millaisessa huoneessa haluat majoittua. Kysy PDF:llä lisätiedot huoneista.

LENNOT ja kenttäkuljetukset: Järjestät lennon itse, mutta suosittelemme, että otat Finnairin suoran lennon, joka kuljettaa meidät mukavasti tropiikin lämpöön juuri talven kylmimpänä aikana. Myös HKI-LA-HKI lento on hyvä, jos ostat siihen päälle vielä LA-Puerto Vallarta-LA-lennot. Finnairin lennot ovat olleet tarjouksista riippuen pitkin vuotta tammi-helmikuulle 500-999€, mutta paikan päälle pääsee toki muillakin keinoilla. Villa Mandala tarjoaa kenttäkuljetukset (n. 30 min.) Puerto Vallartasta hotellille.

Nappaa Bhagavad-Gita kainaloon, reeffibootsit reppuun ja hoida ponchon alle tilaa parille extratacolle: Matka on jälleen taattua Mandala-laatua, varaa spottisi nopeasti, paikkoja on rajoitettu määrä.ALUSTAVA VIIKKO-OHJELMA:


(järjestäjä pidättää oikeudet mahdollisiin päiväkohtaisiin muutoksiin esim. sääolosuhteiden takia)
DHARMA WARRIORS - JOOGALOMA SURFFIHÖYSTEIN MEKSIKOSSA 23.1-30.1.2020

Supersuositut Villa Mandalan joogaretriitit saavat jatkoa ensi vuonna! Tammikuussa pääset lämpöön kaikkien aikojen joogalomalle Mia Jokinivan opetushoteissa. Surffimausteista innostuneet ovat tuttuun tyyliin matkalla Mikon huomissa aaltojen päällä. Joogin unelmaloma Meksikossa sopii ainakin 4-5 vuotta säännöllisesti jooganneelle. Otamme mukaan vain n. 15 henkeä, jotta voimme taata yksilöllisen opetuksen joogasalissa. Surffin suhteen voit olla vasta-alkaja tai edistynyt (kysy lisää info@villamandala.fi). Lupaamme, että tämä loma on unohtumaton!

JOOGASTA: Tämä on joogaretriitti, joka auttaa jokaista mukana olevaa viemään omaa tekniikkaansa, filosofiaosaamistaan ja henkilökohtaisten haasteiden paikkoja reilusti eteenpäin! Eniten hyödyt siis silloin, jos olet jo intohimoinen harrastaja ja haluat treenillesi aikaa kokeneelta opettajalta, joka osaa auttaa juuri sinun treeniäsi kehittymään turvallisella ja tarpeellisella tavalla. (Se ei ole aina asentojen syventymistä ja vahvoja avustuksia, vaan esim. viisaiden lisäharjoitteiden tuomaa lihastasapainoa tai kompensatoristen liikeratojen poistamista omasta asanatreenistä - tai jopa mielen harjoituksien lisäämistä fyysisen asanan paikalle, jne.) 

Teemme monipuolista asana-, pranayama- ja kriyaharjoitusta (emme siis enää joogan perusteita). Intensiiviretriitin teemana on joogafilosofiassa keskeinen dharman käsite. Jokaisella päivällä on oma teemansa. Opiskelet ja kuulet asana- ja filosofiaosuuksissa siis Bhagavad-Gitasta dharman ja karman ja bhaktin tarinaa, pohdit joogisen sankaruuden ja soturiuden käsitteitä ja teet niin kiehtovia koreografioita, käytännön tehtäviä ja meditaatiotreenejä, että sahasrarat säihkyvät ja siddhit vaan sihisevät!

SURFFISTA: Koska päivittäinen 2 tunnin joogan dynaaminen aamutreeni on fyysisesti vahva, emme tällä retriitillä tarjoa surffia ohjelman sisällä niin paljon kuin ennen, vaan olemme asettaneet sen vapaaehtoiseksi niille, joiden kunto ja menomieli riittää myös päivittäiseen surffitreeniin - ihan mahdollista, itse aiomme tehdä näin ainakin! Jokaisen retriittiläisen pakettiin kuuluu kuitenkin yksi surffin alkeistunti; ja hotellin vieressä aukeaa upea aloittelijoiden breikki, johon voi kävellä parissa minuutissa vaikka joka päivä! Kokeneemmille on lähistöllä monta spottia, ja jos vuokraat hotelliltamme laudan mukaan, Mikko auttaa käytännön järjestelyissä kuten kyydeissä ja toimii surfbuddyna innokkaille.

MAJOITUS: Hinta sisältää majoituksen korkeatasoisessa hotellissa, aivan meren rannalla surffibreikkien vieressä. Joka huoneessa on keittiö, kaunis kylpyhuone, pöytäryhmä, käynti terassille tai parvekkeelle ja paljon lomayksityisyyttä - koko kaunis hotelli on vuokrattu vain meille! Hintaan kuuluu Villa Mandalan keittiöstä tutun Mikko Harman valmistama raikas ja runsas joogiaamupala. Lounaalle ja illalliselle jokainen voi seikkailla haluamallaan tavalla, joskus tekee mieli mennä porukalla, joskus valmistaa ruoka paikallisen torin aineksista itse, joskus taas vaikka rauhoittua illallisella kylän sivukaduilla yksin. Haluamme, että seikkailet ja eksyt Meksikon upeaan keittiöön!

MUUTA: Hinta sisältää yksilöllisen intermediate- ja advanced-tason opetuksen aamu- ja iltajoogassa, luentoja ja työpajoja joogafilosofiasta, meditaatio-, mantra- ja pranayamaharjoituksia, myös yhden surffitunnin ja useamman surffiluennon, päiväretken Sayulitaan ja unohtumattoman hienon veneretken lähisaarille katsomaan valaita, sekä toki maailman parhaan lomaseuran uusien ja vanhojen samanhenkisten kaverien muodossa!

HINTA: 1299-1499€ riippuen millaisessa huoneessa haluat majoittua. Katso PDF:lla lisätiedot huoneista.

LENNOT ja kenttäkuljetukset: Järjestät lennon itse. Osta lennot Meksikon Puerto Vallartaan. Voit esimerkiksi ostaa jo tiistaina 21.1 lähtevän Finnairin lennon, jotka kulkee suorana ensi kaudella HKI-Los Angeles-HKI-välin. Sen päälle tarvitset vielä LA-Puerto Vallarta-LA-yhteyden joltakin toiselta lentoyhtiöltä. Voit siis halutessasi yhdistää reissun valitsemasi mittaisen vierailun Los Angelesiin, tai tulla vaikka 2-5 päivää ennen retriittiä Meksikoon. Pääset toki muillakin lennoilla kuin Finnairilla Helsingistä Puerto Vallartaan, joten eikun hakukoneet soimaan, tarjoushinnat ovat usein 600-1000€:n välillä. Takaisin voit esim. lähteä 30.1 (suora lento LA-HKI-LA lähtee Losista klo 19.35 tuolloin 30.1.), mutta toki myös jäädä omakustanteisesti pidentämään lomaasi.

Nappaa Bhagavad-Gita kainaloon, reeffibootsit reppuun ja hoida ponchon alle tilaa parille extratacolle: Matka on jälleen taattua Mandala-laatua, varaa spottisi nopeasti, paikkoja on rajoitettu määrä.

Retriitti alkaa 23.1.2020 klo 13.00. Järjestät itse kuljetuksen kentältä hotellille, sillä kaikki retriittiläiset saapuvat hieman eri aikoihin, kun suoraa lentoa Helsingistä ei enää ole. Annamme mieluusti vinkkejä kentältä otettavien taksien hinnoista jne.

Järjestämme myös mieluusti sinulle pakettihinnalla 1-2 ylimääräistä yötä hotellillamme ennen tai jälkeen retriitin, mikäli haluat lentojen takia lomailla extrapäiviä. Kysy lisää mikko@villamandala.fi.

Retriitti loppuu 30.1.2020. Teemme viimeisenä päivänä 9.00 alkaen matkan viereiseen surffikylään Sayulitaan, jonne voit joko jäädä pidentämään omaa lomaasi tai lähteä valitsemanasi ajankohtana kohti omaa lentoasi. Lopetamme yhteisen kylävierailun klo 15.00.

(Esimerkiksi lennot Puerto Vallartasta Los Angelesiin lähtevät joka päivä n. 16.00-17.30 välillä, ja tällöin lähtisit Sayulitasta niin, että ehdit lentokentälle hyvin oman lentosi lähtöön. Tällöin olet Losissa niin, että ehtisit vielä LA-HKI-yhteyteen samana iltana 19.35)
PÄHKINÄNKUORESSA:

 
 • Dynaamista joogaa aamuisin ja palauttavaa kehonhuoltojoogaa iltaisin

 • Eri aiheisia filosofialuentoja, samayma-tekniikoiden ja kriyojen monipuolisia workshopeja

 • Surffiluentoja tekniikasta, aaltojen käyttäytymisestä ja surffin historiasta

 • Henkilökohtaista tekniikkaohjausta omissa joogahaasteissa

 • Yksi alkeis-alkeisjatkotason surffitunti paikallisen surffiopettajan kanssa.

 • Täydelliset olosuhteet surffauksen opetteluun, luentoja ja tekniikkaharjoituksia halukkaille

 • Mahdollisuus lautavuokraan ja breikeille pääsyyn kävellen joka päivä

 • Vuoristopatikointi, jossa vaellat läpi viidakon atsteekkien jalanjäljillä ja näet alueen upeasti korkealta yläilmoista.

 • Päiväretki ostoksille & seikkailuun & hyville kakkukahveille viereiseen surffikylä Sayulitaan.

 • Sopivasti omaa aikaa upealla rannalla loikoiluun

 • Majoitus aivan rannan tuntumassa viihtyisässä pikkuhotellissa joka on vain tämän retriitin käytössä.

 • Mikon herkulliset aamiaiset hotellilla

 • Mahdollisuus omakustannesuppailuun ja -laitesukellukseen (Villa Mandala ei tuota tätä palvelua) 

MITEN MUKAAN RETRIITILLE?

1. Varmista meiltä info@villamandala osoitteesta että toivomasi huonetyyppi on edelleen vapaana, sillä meillä on huoneita rajoitettu määrä.

2. Mikäli toivomasi huone on vapaana ja haluat mukaan tälle matkalle, maksa tämän linkin kautta 499 € varausmaksu. 

Varausmaksua emme voi palauttaa, sillä emme voi myydä varattua paikkaa enää eteenpäin ja olemme itse vastuussa hotellille omista maksuistamme. Jo maksettua varausta 499€ ei siis voi periä takaisin myöhemmin myöskään sairastapauksessa. Jos retriitin peruutus johtuu Villa Mandalan puolelta force majeure -syystä, saat toki kaikki maksusi takaisin.

3. Voit seuraavaksi ostaa lennot. Osta lennot Meksikon Puerto Vallartaan.

4. Loppumaksu erääntyy n. 3kk ennen matkaa.

5. Tehdään tästä yhdessä totta! Annetaan Meksikon muuttaa meitä, porukalla. 

KOKONAISHINTA? 1299-1499 €, tämän linkin palauttamaton varausmaksu on 499€