Back to All Events

Yoga conditioning / 5vk / verkkovalmennus

25.03.-28.4.2019 pääsee dynaamisen jooga-asanan rakastaja kokeilemaan jotain ihan uutta! Villa Mandalan tuliterä 5 viikon Yoga conditioning -verkkovalmennus tarjoaa sinulle huolella pohditun, asanaa tukevan treeniohjelman, joka ei 100% takuulla jätä ketään kylmäksi ja palauttaa riemun joogamatollesi! Lue lisää tältä sivulta tai kuuntele video alapuolelta:

www.villamandala.fi/yogaconditioning/

PS. Tällä kertaa ei tarjoilla joogafilosofiaa laisinkaan - kyse on puhtaasti liikkeen riemusta ja uudelleen matolle inspiroitumisesta! 

Tämä on etenkin kaikille teille, joiden alkuhuuma asanan kanssa on hieman ohi. Tässä tilanteessa on ihan OK hakea välillä sivusuhteesta uutta potkua. ;) Jos kaihoat matolle naurua, riemukasta revittelyä sekä ponnistamisen, itsensä ylittämisen ja ihanan läkähtymisenkin tunnetta – sitä, jonka toisella puolella tuntee taas elämän kohisevan korvissa ja pranan pulppuavan suonissa – klikkaudu mukaan asanarebelöimään kanssamme.

Huom. Jos olet tehnyt Yoga Conditioning -valmennuksen aiemmin, pääset todella reilulla alennuksella (melkein -50%) mukaan linkkiä seuraamalla!