Back to All Events

SOLD OUT! Uuden vuoden detox-miniretriitti


MITÄ? Tämä Villa Mandalan miniretriitti parantaa elämänlaatua laittamalla kehon ja mielen kuonat liikkeeseen. Detox ei tarkoita nälkää, vaan sitä, että puhdistat elimistösi, sekä päästät irti energiaa sitovista ajattelutavoista ja tunteista. Vain kun raivaa vanhaa pois tieltä, on tilaa uudelle ja raikkaalle. Päästä elämänenergiasi taas virtaamaan! Kokeilet retriitillä esimerkiksi detox-joogaa, yinjoogaa, kiinalaisen lääketieteen akupainantaa, hyvää unta, puhdasta ruokaa ja tietysti nautit raikkaasta luontoympäristöstä.

KENELLE? Detox-retriitti on tarkoitettu Sinulle, joka tahdot putsata pois vanhan elämästäsi. Sinulle, joka haluat henkisen ja fyysisen aineenvaihduntasi käyntiin. Sinulle, joka toivot uutta elämäntyyliä ja liikettä kohti kuonasta vapaata tulevaisuutta. Detox-retriitti on loistava siirtymäriitti Sinulle, joka haluat siirtyä uuteen elämänvaiheeseen. Saat kaikkiin harjoituksiin opastusta tasollasi, miniretriitti sopii siis myös liikunnan puolesta jokaiselle, joka haluaa mukaan (isommat liikkuvuusrajoitteet toki edellyttävät omaa myötämielisyyttä joidenkin liikkeiden/harjoitteiden väliin jättämiseen).

1.päivä / lauantai 26.1

KLO 16.00-16.30. Saapuminen ja majoittuminen Villa Mandalaan.
KLO 16.30-17.00. Retriitin avajaistilaisuus
KLO 17.00-18.30. HARJOITUS: Detox away. Kehon- ja mielenhuoltoa asanoiden, hengitystekniikoiden ja meditaatioharjoituksen avulla. (90min.)
KLO 18.30-20.00. Kartanon detox-illlallinen
KLO 20.00-21.30 Madaran Detox Beauty -perinnesauna 

2. päivä / sunnuntai 27.1 

KLO 7.45-9.00. HARJOITUS: Detox-jooga - dynaaminen joogaharjoitus, joka laittaa kehon aiheenvaihdunnan käyntiin. Tehokas harjoitus, joka sopii kuitenkin myös aloitteleville joogan harrastajille. (75min)
KLO 9.00-10.15 Kartanon herkullinen detox-aamupala ja uusia ajatuksia aamiaispöytään
KLO 10.30-11.45 Omaa aikaa vaikkapa hyvän mielen metsäkävelylle raikkaassa maalaisilmassa ja lueskelulle oman sängyn pohjalla.
KLO 11.45-13.00 Luento-workshop: Detoxista elinvoimaa (sis. akupainannan alkeet)

Luennolla tutustumme viiden elementin teoriaan (vesi, puu, tuli, maa ja metalli) ja kuinka tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta. Sydäntalvi kuuluu vesielementille (voimakas Yin ) ja sen meridiaanijärjestelmän elinparit ovat munuaiset sekä virtsarakko. Meridiaanit muodostavat kehossa energiaverkoston, joka yhdistää toisiinsa kehon eri osat ja joita pitkin Qi (energia) kulkee. Opit, miten vahvistaa erityisesti talven vesielementtiä joogan, meditaation, hengitysharjoitusten ja ravinnon avulla sekä itsehoitona akupisteiden painalluksen kautta.

KLO 13.00-14.00 Mandalan runsas detox-kasvislounas ja iltapäiväkahvit raakaruokajälkiruokineen. 
KLO 14.00-15.15 Rauhoittava yinjooga mielen ja kehon detoxaukseen (75min)
KLO 15.15-15.30 Miniretriitin päätöstilaisuus

Rentoutuneina kohti kotia.

HUOM! Tällä retriitillä on tarjolla pariskunnille (mies+nainen) vain muutamia huoneita, joten varmistathan huoneiden saatavuuden, jos haluat majoittua 2 hengen huoneeseen ERI SUKUPUOLTA olevan kumppanin kanssa. Kaikki muut (samaa sukupuolta olevat pariskunnat, ystävykset, tutut ja tuntemattomat) voivat majoittua 2 hengen, 3 hengen tai 4 hengen huoneissa, joissa on yhteisesti jaettu kylpyhuone.

Kaikki muut huonepaikat täytetään tällä miniretriitillä ilmoittaumisjärjestyksessä, joten et voi etukäteen varata haluamaasi huonetta. On erittäin yleistä lähteä matkaan yksin, ja saada reissusta paljon uusia ystäviä, eli liity rohkeasti iloiseen joukkoomme vaan. Tervetuloa tammikuun tunnelmalliselle minilomalle!

Hinta 199€

Retriitin opettaa joogaopettaja Janina Suuronen. Janina Suuronen kouluttautui alkuun joogaopettajaksi YinAcademyn H3yoga koulutusohjelmassa. Tämän jälkeen, hän on syventänyt opintojaan mm. Villa Mandalan RYT200- ja yinjoogaopettajakoulutuksella, sekä lukuisilla eri kursseilla.

Alkujaan liikunnanohjaajana (valmistunut v.2000 Varalan urheiluopistolta) sekä personal trainerina toiminut Janina on liikkunut aina monipuolisesti. Ylikuntotila sekä lukuisat rasitusvammat pyysivät kuitenkin hidastamaan tahtia. Entinen himoliikkuja ja ylisuorittaja löysikin vihdoin lajin, jossa suorittamisen tarve väistyi ja lempeys sekä ymmärrys todellista minää kohtaan kasvoi. Tätä tunnetta hän haluaa myös jakaa opettaessaan. Pysähtymistä, läsnäoloa, oman kehon ja mielen kuuntelua sekä kunnioittamista.

Nykyään Janina opettaa joogaa omalla studiollaan Yogaroom Lumossa sekä Yogaialla. Opettamisen, studion pyörityksen ja lapsiperheen arjen ohella, hän opiskelee AK Luontaisterapiaopistolla mm. kiinalaista lääketiedettä sekä vaihtoehtoisia hoitomuotoja, kuten shiatsua ja aromaterapiaa.

Janina rakastaa luonnossa liikkumista, yksinkertaista mökkielämää meren ja metsän äärellä. Luonto, jooga sekä meditointiharjoitukset rauhoittavat viimeistään kiireisen yrittäjän pysähtymään hetkeen.