Back to All Events

Hengähdyshetkiä päiväretriitti

23.09.2018

Tervetuloa yksin, ystävän, puolison tai työporukan kanssa viettämään stressitön hyvinvointipäivä Villa Mandalaan. Tähän pakettiin kuuluu koko päivän täysi ohjelma, yksi ruokailu, Vapaudu stressistä -kirja JA etukäteen tehtävä 248€:n arvoinen Firstbeat-mittaus henkilökohtaisine raportteineen.

MITÄ? Hengähdyshetkiä on täsmäiskumaista "luomuhoitoa" stressiin. Opit stressinhallinnasta ja rentoutumisen täsmätekniikoita. UUTUUTENA päivässä Firstbeatin Palautumisanalyysi - henkilökohtainen 3 päivän mittauspalaute omasta palautumisestasi. Rentoutus- ja hengitysterapian, coachingin, alkeisjoogan ja keskittymisen tekniikat saavat askelet hyvinvointiin tuntumaan helpoilta. Lähdet kotiin levollisen mielen, vahvistuneen itsetuntemuksen ja latautuneiden voimien kanssa. 

KENELLE? Hengähdyshetkiä-harjoitukset ovat tarkoitettu ihan tavalliselle ihmiselle. Sinulle, jonka mittari alkaa täyttyä. Sinulle, joka tunnet joutuneesi liian tiukkaan työ- tai perhe-elämän puristukseen. Sinulle, jonka voimat ehtyvät elämänkriisissä. Ja Sinulle, joka haluat kaukaa viisaasti ehkäistä väsymisen.

Jokainen osallistuja tekee etukäteen syyskuun aikana miniretriitin hintaan kuuluvan (!) Firstbeatin Palautumisanalyysin (arvo 248€), jonka henkilökohtaiset tuloksesi olet käynyt aiemmin läpi analysaattorimme ja stressinhallinnan asiantuntijamme Eeva kanssa puhelimitse. Saat siis extrana muihin FB-analyysien tekijöihin verrattuna 30-45 minuuttia henkilökohtaista keskusteluaikaa Eevan kanssa. Tätä tilaisuutta ei kannata missata!

OHJELMA:

10.00 Saapuminen Villa Mandalaan
10.15-11.45 Jooga stressinhallinnan työkaluna, yhdistelmä dynaamista ja restoratiivista joogaa (sopii myös aloittelevilla joogan harrastajille) / Mia Jokiniva
KLO 11.45-13.00 Kartanon kasvislounas terveellisine mutta herkullisine jälkiruokineen, hetki aikaa ulkoilulle ja omannäköiselle rentoutumiselle
KLO 13.00-14.30 Palautumiseen ja palautumisanalyysiin liittyvä luento:  STRESSI, MIELENHALLINTA JA OMIEN TUNTEIDEN JOHTAMINEN: Stressi ei ole vain "kiirettä", kalenterin täyttymistä ja juoksemista palaverista toiseen. Stressi on etenkin ajatuksien, tunteiden ja kehon vuorovaikutusprosesseja. Vain mielen voimalla voi käynnistää mutta myös katkaista stressireaktion tietyissä tilanteissa. Tunteet ja ajatukset voivat aiheuttaa stressiä, mutta myös fyysinen stressi voi aiheuttaa tunteita ja ajatuksia, jotka pitävät stressiä yllä.
Tällä luennolla pohditaan hyvän elämän perusperiaatteita myös filosofian näkökulmasta ja keskustellaan siitä, miten kärsimys (ärtyneisyys, ahdistus, vihaisuus, tyytymättömyys, muutoksen haluaminen) on mielen ominaisuuksista kumpuava piirre ja mielen rakenteita ymmärtämällä myös hallittavissa. Tyytyväisyys ja onnellisuus ovat saavutettavissa jokaiselle, myös työpaikalla. Kuulija oppii, miten mielenhallinnan työkaluja voi soveltaa jokapäiväiseen arkeen ja kuinka piirtää omat rajat sille, mikä on "tarpeeksi". 
KLO 14.30-14.45.hetken tauko ja vaatteiden vaihto
KLO 14.45-16.45 Hengähdyshetkiä-harjoitus (sisältäen keskittymis-, ja hengitysharjoituksia, sekä minimeditaation ja muita tekniikoita stressinhallintaan) / Mia Jokiniva
KLO 16.45-17.15 päivän päätöstilaisuus
KLO 17.15 - kotiin virkistyneinä, mieli ja keho keveinä


Huomioithan, että ilmoittautuminen tähän päivätapahtumaan päättyy 1.9.2018 Firstbeat-mittareiden toimituksen- ja mittausajan vuoksi.

Hinta: 199,00 € (sis. alv)
Ajankohta: 23.09.2018
Tämä kurssi on loppuunmyyty!

 

Later Event: September 28
Tasapainon tiellä / 4kk