Back to All Events

Loistava nainen – täydellinen hyvinvointipäivä naisille

Täydelliset juhlat äideille, tyttärille ja muille naisille lauantaina ennen äitienpäivää! Tule yksin, äidin, tyttären tai ystävän kanssa riemuitsemaan naiseudestasi ja ymmärtämään, miten tuet parhaalla tavalla naiseuteen liittyvää hyvinvointia, hormonitasapainoa ja kokonaisterveyttä - eli pysyt loistavana naisena - tämän päivän vaativankin arjen keskellä.

Kuulet kiinalaisen lääketieteen parhaat tärpit siihen, miten ravitsemuksella, yrteillä, tietyillä harjoitteilla eli yangin ja yinin tasapainottamisella löytyy harmoniaa ja jaksamista arkeen. 

Opit, kuinka kuukautiskierron, vaihdevuosien ja muiden eri elämänvaiheiden huomiointi tasaa naisen keho-mielen kantamaa, hormonivaihteluiden tuomaa rasitetta ja kääntyy voimavaraksi, hyvinvoinniksi ja kirkkaudeksi. Loistava nainen osaa ja uskaltaa elää hyödyntäen myös villin naisen arkkityyppiäään, jonka haltuunotto tulee sinulle myös tutuksi workshopin aikana. 

Workshopin pääopettaja on kiinalaisen lääketieteen asiantuntija Taina Alakulppi.

PAIKKA: Villa Mandala
AIKA: LA / 11.05.

10.00-11.45. / Yintroduction -> Päivän ja teeman esittely, jonka jälkeen autuas & rauhoittava yin-harjoitus, joka ohjaa ja virittää sinut päivän aiheeseen. 

11.45-13.00 / LUENTO 1: Luennolla käsitellään kuukautiskiertoa ja sen tasapainottamista kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta. Millainen on optimaalinen kuukautiskierto ja mitä kehossa tapahtuu kierron aikana? Luennon aikana opit, miten kehoa voidaan tukea kierron eri vaiheissa sekä ruokavalion, levon / aktiivisuuden ja muiden harjoitteiden kautta ja auttaa sitä luonnollisesti löytämään optimaalisen tasapainon. Luennoitsijana: Taina Alakulppi

13.00-14.30 / Lounas ja aikaa ulkoilla etc.

14.30-15.30 / LUENTO 2:  Luennolla käsitellään vaihdevuosia ja niiden aiheuttamia oireita kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta. Miksi toisilla on vaihdevuosioireita ja toisilla ei? Miksi eri ihmisillä on erilaisia oireita? Luennon aikana opit miten voi itse tukea kehon tasapainoa ja lieventää oireita esimerkiksi ruokavalion ja elintapojen avulla. Luennoitsijana: Taina Alakulppi

15.30-15.45 / Lyhyt teetauko

15.45-17.00 / Vapauta villi naisesi. Käytännön työpaja villin naisen arkkityypin vapauttamiseen. Opit teoriassa ja kokeilemalla, miksi terveydelle ja hyvinvoinnille on tärkeää harjoitella kehon ja mielen itseilmaisua, tunteiden ja naisellisuuden ja häpeän vapauttamista - villiinnytä mehukas naiseutesi vapauteen!

17.00 -> Latautuneena KOTIA KOHTI