Loistava nainen

Naisten oma hyvinvointipäivä - 11.05.2019

Anna tänä vuonna paras äitienpäivälahja! Tule yksin, äidin, tyttären tai ystävän kanssa juhlimaan naiseuttasi ja ymmärtämään, miten tuet parhaalla tavalla naiseuteen liittyvää hyvinvointia, hormonitasapainoa ja kokonaisterveyttä - eli pysyt loistavana naisena - tämän päivän vaativankin arjen keskellä. 

Kuulet kiinalaisen lääketieteen parhaat tärpit siihen, miten ravitsemuksella, yrteillä, tietyillä harjoitteilla eli yangin ja yinin tasapainottamisella löytyy harmoniaa ja jaksamista arkeen. 

Opit, kuinka kuukautiskierron, vaihdevuosien ja muiden eri elämänvaiheiden huomiointi tasaa naisen keho-mielen kantamaa, hormonivaihteluiden tuomaa rasitetta ja kääntyy voimavaraksi, hyvinvoinniksi ja kirkkaudeksi. Loistava nainen osaa ja uskaltaa elää hyödyntäen myös villin naisen arkkityyppiäään, jonka haltuunotto tulee sinulle myös tutuksi workshopin aikana. 

Workshopin pääopettaja on kiinalaisen lääketieteen asiantuntija Taina Alakulppi.

Mitä päivän aikana tapahtuu?

PAIKKA: Villa Mandala
AIKA: LA 11.05.2019

10.00-11.45. / Yintroduction -> Päivän ja teeman esittely, jonka jälkeen autuas & rauhoittava yin-harjoitus, joka ohjaa ja virittää sinut päivän aiheeseen. 
11.45-13.00 / LUENTO 1: Luennolla käsitellään kuukautiskiertoa ja sen tasapainottamista kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta. Millainen on optimaalinen kuukautiskierto ja mitä kehossa tapahtuu kierron aikana? Luennon aikana opit, miten kehoa voidaan tukea kierron eri vaiheissa sekä ruokavalion, levon / aktiivisuuden ja muiden harjoitteiden kautta ja auttaa sitä luonnollisesti löytämään optimaalisen tasapainon. Luennoitsijana: Taina Alakulppi
13.00-14.30 / Lounas ja aikaa ulkoilla etc.

14.30-15.30 / LUENTO 2:  Luennolla käsitellään vaihdevuosia ja niiden aiheuttamia oireita kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta. Miksi toisilla on vaihdevuosioireita ja toisilla ei? Miksi eri ihmisillä on erilaisia oireita? Luennon aikana opit miten voi itse tukea kehon tasapainoa ja lieventää oireita esimerkiksi ruokavalion ja elintapojen avulla. Luennoitsijana: Taina Alakulppi
15.30-15.45 / Lyhyt teetauko
15.45-17.00 / Vapauta villi naisesi. Käytännön työpaja villin naisen arkkityypin vapauttamiseen. Opit teoriassa ja kokeilemalla, miksi terveydelle ja hyvinvoinnille on tärkeää harjoitella kehon ja mielen itseilmaisua, tunteiden ja naisellisuuden ja häpeän vapauttamista - villiinnytä mehukas naiseutesi vapauteen!
17.00 -> Latautuneena KOTIA KOHTI

Lisätiedot


HINTA: 99,00 € (SIS. ALV)

AJANKOHTA: 11.05.2019

VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPVM: 15.04.2019 KLO 12:00


 

Muut retriitit

Viikonlopun ohjelma

Päivitetään uusien retriittien julkaisun jälkeen.

Päivitetään uusien retriittien julkaisun jälkeen.

 

Majoitus & hinnat

Noin 15 m²:n makuuhuoneet ovat 2-4 hengelle. Jokainen huone on maalaisromantiikkaa kunnioittava yksilöllinen ja tyylikäs kokonaisuus. Rengintupa on erillinen, pientalomainen 6 hengen huoneisto. Kylpyhuoneet ovat tilavia ja ne on suunniteltu joka huoneessa uniikeiksi mm. marokkolaisen tiilikeramiikan ja puukäsityön avulla.  Jokaiseen huoneeseen on luotu yksityisyyttä kaikille asiakkaille kauniilla väliverhoiluilla, sänkyjen sijoittelulla ja muilla huoneiden sisustusratkaisuilla.

Huoneet on suunniteltu sisustukseltaan takaamaan levolliset unet. Stress Free Arean© alueella minimoidaan stressiä tuottavat ärsykkeet kuulo-, näkö-, tunto-, ja hajuaistille. Jokaisessa huoneessa on maalaismaisemaan aukeava oma terassi tai parveke. Huoneiden riittävyys ja huonejaot päivittyvät automaattisesti alapuolelta. Niitä ei ole tarpeen tarkistaa erikseen Villa Mandalan yhteyshenkilöltä.

 
_95A9044.jpg

PETITE SUITE - Huone 1 eli 2 HENGEN HUONE NAISILLE

OMinaisuudet: oma vessa, jaettu tilava 4 suihkun kylppäri, kaksi sänkyä, terassi ja 1. kerroksen näköala pellolle. Huone 1.  Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.

435.00 / pe-su / retriitti per henkilö

room3.jpg

MANDALA HAPPY ECO - Huone 3 eli  4 HENGEN HUONE NAISILLE / JAETTU KYLPYHUONE ja OMA VESSA
OMinaisuudet: jaettu kylppäri, kauniit näköalat peltomaisemaan, huoneet 3, 6 ja 8, omat sängyt. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.

399.00 / pe-su / retriitti per henkilö

MANDALA HAPPY ECO / Rengintupa 6 ja 8 eli 4-6 HENGEN HUONE NAISILLE / OMA KYLPYHUONE ja OMA VESSA
OMinaisuudet: jaettu kylppäri, kauniit näköalat peltomaisemaan, omat sängyt, huoneella oma terassi. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.

399.00 / pe-su / retriitti per henkilö

PETITE SUITE - Huone 5 eli 2 HENGEN HUONE MIEHILLE TAI PARISKUNNALLE

OMinaisuudet: oma (tai retriitistö riippuen huoneen 9 kanssa jaettu) tilava kylppäri ja vessa, kaksi sänkyä, parveke ja 2. kerroksen näköala pellon yli. Huone 5. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.

435.00 / pe-su / retriitti per henkilö

_95A9118.jpg

DELUXE SUITE - Huone 4 eli 2 HENGEN HUONE SAMAN SUKUPUOLEN KAVERUKSILLE TAI PARISKUNNALLE 

OMinaisuudet: oma tilava kylppäri ja vessa, kaksi sänkyä, parveke ja 2. kerroksen näköala pellon yli. Huone 4.  Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.

450.00 / pe-su / retriitti per henkilö

room2.jpg

PETITE SUITE - Huone 2 eli 2 HENGEN HUONE NAISILLE

OMinaisuudet: oma vessa, jaettu tilava 4 suihkun kylppäri, kaksi sänkyä, parveke ja 1. kerroksen näköala pellolle. Huone 2.  Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.

435.00 / pe-su / retriitti per henkilö

MANDALA TRIPLE / Rengintupa 7 eli 3 HENGEN HUONE NAISILLE / OMA KYLPYHUONE JA VESSA
OMinaisuudet: oma tilava kylppäri ja vessa, kolme sänkyä ja sohva. Huone 7. Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita.

419.00 / pe-su / retriitti per henkilÖ

_95A9157.jpg

HAMSA SUITE - Huone 9 eli 1 hengen huone ensisijaisesti miehelle jos miehiä ja naisia retriitillä on pariton määrä. Jos miehiä parillinen määrä, myös naisen varattavissa. Jaettu vessa ja jaettu tilava kylpyhuone. Oma sänky ja 2. kerroksen näköala talon etupihalle. Huone 9.  Hiljainen vyöhyke, ei televisioita, ei radioita. Kysy yhden hengen huoneen tilannetta alapuolelta löytyvällä kaavakkeella... 

440.00 / pe-su / retriitti per henkilö

 

 

Valmistaudu viikonloppuun näin:

Villa Mandalassa tarjotaan herkullista, luomu- ja lähiruokapohjaista kasvis- ja vegaaniruokaa. Ruoassa käytetään myös minimaalisesti valkoista sokeria, maitotuotteita ja gluteenia. Detox-retriiteillä sinulla on mahdollisuus lisäksi luopua kahvista, ja Hengähdyshetkiä- ja detox-retriiteillä kannustamme asiakkaitamme myös digidetoxiin eli tietokoneiden kotiin jättämiseen ja kännykän sulkemiseen ensimmäisenä iltana. Muistithan ilmoittaa mahdolliset allergiat ilmoittautumisesi yhteydessä, tai viimeistään nyt (info@villamandala.fi). Ilmoitathan myös mahdolliset eläinallergiat / tiedon omistatko eläimiä, jotka otamme huomioon huonejaoissa.

RETRIITIN AIKATAULUSTA:

Retriitti alkaa perjantaina saapumisella klo 17.00-17.30. Kartanon illallinen tarjoillaan ensimmäisenä päivänä klo 20.15. Retriitti päättyy sunnuntaina klo 14.30.

VARUSTEISTA:

Pyyhkeet ja lakanat löytyvät valmiina huoneestasi. Tarvitset mukaan oman päivittäiskosmetiikkasi ja oman juomapullon. Villasukat ovat mukavat sisätiloissa. Ota mukaan myös oma erillinen pyyhe saunomista varten. Jos tarvitset muistiinpanovälineitä, tuo mukanasi paperia ja kyniä luentoja varten.  Omia eväitä on mahdollista nauttia omassa huoneessa. Erillisiä kylmätiloja tai lämmitysmahdollisuuksia Villa Mandalassa ei ole. Jos tahdot ulkoilla metsäreiteillämme, pakkaa kunnon ulkoilukengät ja ulkoiluvaatteet mukaan. Kesällä hyttysymyrkky on hyödyksi.

SAAPUMISESTA:

Pääset Villa Mandalaan parhaiten omalla autolla. Osoitteemme on Lapinkyläntie 613 B, Skinnarby. Seuraathan tarkasti reitin viimeisen hiekkatien  loppuun niin, että saavut Vila Mandalan pihalle ja parkkipaikoille. Olethan huomioiva naapureita kohtaan etkä käänny liian aikaisin heidän pihoihinsa. Kun olet perillä oikean rakennuksen eli Villa Mandalan pihassa, et voi erehtyä.

Jos saavut julkisilla kulkuneuvoilla, olet itse vastuussa reittien tarkistamisesta ja kyydeistä perille. Me emme harmi kyllä voi järjestää kyytejäsi, mutta voit kysellä tapahtumien Facebook-ryhmissä kimppakyytejä muilta paikkalle saapuvilta esim. bensarahoja kiitokseksi lupaamalla.

Helpoiten pääset Loviisan linja-autoasemalta sen yhteydessä olevan taksiaseman taksien avulla Villa Mandalaan. Bussi Loviisasta Mandalaan (vakiovuoro Loviisa-Pukaro) lähtee perjantaina Loviisan bussiaseman laituri 6:sta klo 16.15. Pyydä kuskia pysäyttämään Villa Mandalan kohdalla Lapinkyläntiellä (Hommansbystä kohti Skinnarbytä). Bussi on perillä n. 16.35, ja sinulla on tunnin verran aikaa kirjautua sisään ja asettua taloksi. Ethän myöhästy bussista, se on päivän viimeinen vuoro. Sunnuntaina järjestämme kimppakyytejä ja Mandalan kuljetusta takaisin Loviisaan (matka n. 15 min.), sillä vakibussivuorot eivät kulje kylältä Loviisaan. Loviisasta bussit Porvoon ja Mellunmäen (Itäväylä) kautta Helsinkiin lähtevät sunnuntaina 14:2515:20 ja pikavuoro 15:30. Bussit Kotkaan 14.50 sekä Haminan ja Lappeenrannan kautta Imatralle 15:50. Bussi Tampereelle 15:45. Lisätietoja saat Matkahuollosta.

 
 
 

MITÄ HINTAAN SISÄLTYY?

Osana pe-su retriittipakettia saat majoituksen, jonka voit valita alapuolella olevasta valikosta toiveidesi mukaan. Saat myös päivittäin kasviskeittiömme valmistamat herkkuateriat. Lisäksi retriittien hintaan kuuluu aina monipuolinen sisältöohjelma; päivittäiset inspiraatioluennot ja ammattitaidolla ohjatut, hoitavat kehonhuoltoharjoitukset. Retriiteillä tehdään usein myös luontoretkiä, jotka kuuluvat hintaan nekin. Lauantaisin saunotaan kartanosaunan syleilyssä hiljaisen pellon laidassa. Kaupan päälle saat paljon samanhenkisiä ystäviä ja uusia hyvinvoinnin rakennusaineita pitkälle tulevaan.

Eipä ihme, että asiakkaamme kommentoivat hinnoitteluamme usein näin: "Minun puolestani tämä olisi kyllä voinut maksaa enemmänkin!"

 

varaus- ja peruutusehdot

Varaamalla retriitin sitoudut näihin varaus- ja peruutusehtoihin. Klikkaa tästä.