Katalyyttejä joogaopettajalle

Joogaopettaja! Tämä lähes ILMAINEN 8-osainen verkkovalmennus on tarkoitettu sinulle joogaopettajan työssä kasvamisen aineksiksi. Tarkalleen ottaen laaja 1 kuukauden (30.9.–28.10.2019) kokonaisuutemme maksaa 9€, eli noin euron kerta. Saat valmennuksessa:

  • 4 viikon valmennuksen KOTIISI TOIMITETTUNA, ELI VIDEOT ILMESTYVÄT sähköpostiisi kahdesti viikossa.

  • 8 videota eli yht. 3 tuntia laadukkaita, videoituja luentoja n. 20 min. päiväannoksissa, ja monia valmennusharjoitteita.

  • Motivaatiota, uusia ajatuksia, kasvun siemeniä ja mentaalisten jumien aukeamista joogaopettajan työssä kasvamiseen.

  • Virtuaalista jatkokoulutusta alalle (miltei ilmaiseksi) Villa Mandalan  JOOGAopettajakoulutuksIen pääopettajalta MIA JOKINIVALTA.

  • Vahvistuneen kollegaverkoston eli laajan suomalaisen joogaopettajien virtuaaliyhteisön pohtimaan kanssasi tämän päivän joogaopettajuutta Suomessa. Uusia ystäviä, erilaisia päänavauksia, tuoreita taajuksia - ken tietää mihin se vie.

    Tämä on upea tilaisuus verkostoitua!

Ilmoittaudu mukaan kasvuun tästä.

Valmennus alkaa 30.9 2019 ensimmäisen sähköpostin välityksellä. Tarkistathan myös roskapostisuodattimesi. Saat luennon kaksi kertaa viikossa, ja toisinaan myös harjoituksia. Jokainen luento kestää 15-20 minuuttia. Näet luentojen otsikot alla.

 

LUE, MITÄ KURSSIN TEHNEET ASIAKKAAT SANOVAT:


Suurkiitokset tästä upeasta kokonaisuudesta ja totuuden sanoista, jotka antoivat paljon aihetta pohdintaan ja uskoa jatkaa omalla polulla.
— A.M.

“Kiitos kiitos kiitos. Tämä on ollut mukava, hieman toisenlainen joogakurssi. Hauska havainto on ollut se, että kukin teema on nostanut mieleen niitä asioita, joita onkin sitten käsitelty seuraavalla videolla. Teemoitus ja juonellisuus on siis hyvin onnistunut. Videot olivat mielestäni sopivan mittaisia ja asia oli esitetty ymmärrettävässä, samaistuttavassa muodossa. Aihevalinnat olivat tosi osuvia ja ajankohtaisia. Olen saanut kurssilta paljon sytykkeitä pohtia omaa opettajuuttani. Kiitos.”

-H.

Tämän prosessin myötä olen matkannut tietoisemmin kohti omaa joogaopettajuuteni ydintä.
— A.H.


“KIITOS. Todella haluan kiittää näistä viisaita ajatuksia sisältävistä videoista, jotka antoivat paljon ajattelimisen aihetta ja halua käydä lisää keskustelua kaikista näistä aiheista. Pienellä paikkakunnalla olen todella kaivannut tällaista "kollegiaalista" keskustelua ja vuorovaikutusta. Tosi maaliin osuu sinun sanasi Mia, ja itkien katsoin videoita. Kiitos Sinulle vielä!”

- S.-

Kiitos Mia, että jaat tietämystäsi tälläkin saralla. Kurssi osui sopivaan saumaan ja herkisti uudelleen pohdiskelemaan omaa työtä ja joogan polkua.
— E.P.

“Tämä oli ihan parasta oppia ja tukea oman opettajuuden taipaleelle. Toivottavasti mahdollisimman moni joogaopettaja ehti huomata ja käydä koulutukset läpi. Ja toivottavasti näitä asioita käytäisiin jo opettajakoulutusten aikana. Olisi varmasti hyödyllistä monelle, jos tämä kokonaisuus olisi vielä myöhemminkin katsottavissa ja ostettavissa.”

-A-

intro 1 - kun katsot videoita, muista painaa HD-nappia korkean laadun varmistamiseksi.

intro 2 - kun katsot videoita, muista painaa HD-nappia korkean laadun varmistamiseksi.

MITÄ?

Valmennus käsittelee ainoastaan henkistä pääomaa, erilaisiin opettajan työn haasteisiin vastaamista ja joogan tiellä kasvamista - et siis löydä anatomiaa tai asanaa tästä valmennuksesta. Saat luennon kaksi kertaa viikossa, ja toisinaan myös harjoituksia. Jokainen luento kestää 15-20 minuuttia. Kurssin yhteiskesto on 4 viikkoa ja kaikki materiaali on sen aikaa katsottavanasi. Toivottavasti tämä valmennus saat sinut ajattelemaan tuttuja asioita tuoreella tavalla ja tarjoaa uusia oivalluksiakin!

MITEN?

Ilmoittaudu linkistä mukaan ilmojärjestelmän 9 eurolla (sis.alv.) 4 viikoksi ja kahdeksan luennon ja eri tehtävien ajaksi. Näet viikkojen teemat tästä:

1. Jooga on "ihanaa"!
2. Läsnäolo, preesens ja karisma
3. Raha ja someseuraajat joogan pääomina - ongelma vai optio? 
4. Tuomitseminen vrs. rakkaus 
5. Kilpailu 
6. Kasvu 
7. Yhteisön rakentaminen 
8. Vertikaalinen voima